Zin in het voorjaar! 8 interieur items om het voorjaar in huis te halen + voorjaarstips
Interieur

Zin in het voorjaar! 8 interieur items om het voorjaar in huis te halen + voorjaarstips

8 voorjaarsitems voor in je interieur

Zin in het voorjaar! Het duurt wellicht nog even, maar ik kijk nu alweer uit naar het voorjaar. Langere dagen, de bloemen die weer gaan bloeien, hopelijk een vrolijk zonnetje erbij. Het maakt het allemaal net iets vrolijker in deze tijden. Zo is het ook een goed moment om een nieuwe draai aan je interieur te geven, helemaal nu we meer thuis zijn. In dit artikel deel ik 8 interieur items om het voorjaar in huis te halen + voorjaarstips. Lees je mee?

Interieurcollage 1 1024x372 - Zin in het voorjaar! 8 interieur items om het voorjaar in huis te halen + voorjaarstips

Interieurcollage 2 1024x372 - Zin in het voorjaar! 8 interieur items om het voorjaar in huis te halen + voorjaarstips

Interieurcollage 3 1024x564 - Zin in het voorjaar! 8 interieur items om het voorjaar in huis te halen + voorjaarstips

Foto’s: Wants & Needs

Bij toeval kwam ik op de site van Wants & Needs waar ze prachtige musthaves van interieuritems verkopen. Ik heb er 8 voorjaarsitems uitgekozen voor de collage die ik echt prachtig vind en heel mooi in ons interieur zouden staan. Vooral de vaas met de gezichten vind ik echt een geweldige eyecatcher zo ook het kraanvogel behang. Ik ben nog aan het bedenken waar ik een strook zou kunnen behangen in ons huis :). Maar ook het plaid om ‘s avonds onder te kruipen op de bank en te genieten van een goed boek of een mooie serie mag ook niet ontbreken. De spiegel vind ik een mooie vintage uitstraling hebben samen met de droogbloemen die heel sfeervol zijn in een interieur en lekker lang meegaan. Kommetjes en schaaltjes vind ik altijd heel leuk om te serveren op tafel met heerlijke hapjes. Het kussen is van een velvet stofje en voelt daardoor heerlijk zacht en is ook een mooie blikvanger op de bank door het motief.

Tips voor een voorjaarsschoonmaak

Aan het einde van de winterperiode werd vroeger gestart met de ‘voorjaarsschoonmaak’. De lente is begonnen, dus tijd voor een goede grondige schoonmaak van het huis. Het is een beetje in vergetelheid geraakt, maar hoe heerlijk is het om je huis eens heel grondig schoon te maken. Gordijnen wassen (of laten stomen), ramen zemen, meubels aan kant en goed dweilen, misschien een beetje schuiven met meubels…fijn om de lente op deze manier te beginnen. Vergeet daarbij niet om de ramen te openen en je huis te ventileren. Laat de heerlijke frisse lucht maar even goed binnenkomen. En na al deze acties is het tijd om een fijne geurkaars of een geurbrander met je favoriete geur aan te steken…
Ruim onnodige spullen op die je tijdens het schoonmaken tegenkomt. Als je deze niet meer gebruikt, doneer ze aan iemand die het wil en goed kan gebruiken of aan de kringloop. Dit geldt ook voor je kledingkast als het tijd is voor de seizoens kledingwissel. Check meteen welke kleding je het volgend seizoen niet meer gaat dragen en doneer of verkoop deze. Zo ruimt het lekker op en heb je weer meer ruimte voor nieuwe collecties!

Hou jij een voorjaarsschoonmaak?

11 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: