Peaceful & Serene Moodboard
La Vie Parisienne

Weekend in Parijs Moodboard

Dagdromen over Parijs…ik doe het regelmatig. Het geeft me een fijn gevoel, een gevoel dat ik koester. Ook geeft het mij inspiratie om bijvoorbeeld dit blog te maken en ben ik tegelijkertijd creatief bezig, want naast het schrijven, bloggen, interieurstyling, is moodboards maken een van mijn andere passies. Dus deze zul je vaker gaan zien op dit blog in meerdere thema’s, net waar ik inspiratie voor heb. Vandaag deel ik een weekend in Parijs moodboard.

Weekend in Parijs

Wie droomt er nu niet van? Een weekend naar Parijs en je onderdompelen in de schoonheid van de stad. Een plattegrond heb je bijna niet nodig, de stad zal je vanzelf leiden en hoe leuk is het om op deze manier de verborgen plekjes te ontdekken?

Paris moodboard 1024x819 - Weekend in Parijs Moodboard

Een koffie en een croissant op een Parijs terras in de ochtend. De perfecte manier om je weekend in Parijs te beginnen. Schuif de gordijnen open en zie Parijs ontwaken. Kies een mooi terras uit (Café de Flore of Café Bonaparte zijn mijn favorieten) en geniet van het Parijse leven dat aan je voorbij glijdt. Mensen die op weg zijn naar hun werk, een ochtendwandeling maken, Parisiennes in hun prachtige outfit die voorbij flaneren.

Laat je daarna leiden door de stad. Langs het Louvre, de Parijse balkonnetjes met bloeiende geraniums, een boek lezen in een park, uitzicht op Parijs vanaf het dakterras van Galeries Lafayette, de prachtige boetiekjes in le Marais, de boekwinkels in Saint-Germain des Pres, en een brocante winkel waar de spullen hun verhaal vertellen en je meteen een mooie herinnering hebt aan je weekend in Parijs.

2 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: