Wandeling door 5e arrondissement Parijs e1532705556726 - We gaan naar Parijs!
Parijs

We gaan naar Parijs!

Eigenlijk kan ik het bijna niet geloven, maar we gaan naar Parijs! Na 2,5 jaar kunnen we eindelijk weer naar ‘onze’ stad. De stad waar ik ten huwelijk ben gevraagd en waar we ons 12,5 jarig huwelijk gaan vieren. In Parijs! Mooier kan ik het me haast niet voorstellen.

Onze plannen in Parijs

Tijdens de pandemie heb ik vaak mijn notitieboekje vol Parijse herinneringen erbij gepakt om de momenten te herbeleven. Nu ga ik ze weer in het echt beleven. Plannen heb ik niet echt gemaakt. Ik wil me dit keer laten leiden door de stad zelf. Waar brengt Parijs me naar toe? Natuurlijk heb ik wel ideeen maar we zijn nu al een aantal keren in Parijs geweest, de stad voelt heel eigen, dat ik me dit keer laat verrassen. Zo ontdek je ook de mooiste plekken.

Voor de rest staat er dus niets vast en dat geeft me een heel fijn gevoel. Het notitieboekje gaat uiteraard mee, want dat staat vol adresjes. Ook heb ik een aantal tips gekregen, dus het gaat helemaal goedkomen. En het boek dat ik geschreven heb, speelt dit keer ook een grote rol. Momenteel ben ik bezig met het schrijven van deel twee en wil ik nieuwe locaties gaan bezoeken, inspiratie opdoen en vooral observeren en genieten van la vie Parisienne. Ik heb er helemaal zin in!

Quartier Latin Parijs 14 - We gaan naar Parijs!

 

“A walk about Paris will provide lessons in history, beauty, and in the point of life.”

13 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: