Parijs

Wat zou jij over Parijs willen weten?

Herfst in Parijs

 

Als je dit blog langer volgt, weet je dat ik een enorme grote liefde voor Parijs heb. Zo is dit blog ook ontstaan, om deze liefde met jullie te delen. Voor de pandemie, ging ik minstens een keer per jaar naar Parijs en soms wel meerdere keren en deze avonturen kun je allemaal teruglezen onder de categorie Parijs. Omdat we nu niet naar Parijs kunnen en om toch dat Parijs gevoel vast te houden, lijkt het me leuk om een Parijs vragenrondje te organiseren. Wat zou jij over Parijs willen weten of over mij in Parijs?

Ik ben heel benieuwd naar jullie vragen 🙂

Une bonne journée!

12 thoughts on “Wat zou jij over Parijs willen weten?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.