Herfst in Parijs - Wat zou jij over Parijs willen weten?
Parijs

Wat zou jij over Parijs willen weten?

 

Als je dit blog langer volgt, weet je dat ik een enorme grote liefde voor Parijs heb. Zo is dit blog ook ontstaan, om deze liefde met jullie te delen. Voor de pandemie, ging ik minstens een keer per jaar naar Parijs en soms wel meerdere keren en deze avonturen kun je allemaal teruglezen onder de categorie Parijs. Omdat we nu niet naar Parijs kunnen en om toch dat Parijs gevoel vast te houden, lijkt het me leuk om een Parijs vragenrondje te organiseren. Wat zou jij over Parijs willen weten of over mij in Parijs?

Ik ben heel benieuwd naar jullie vragen 🙂

Une bonne journée!

12 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: