Wat zijn mijn dromen voor de toekomst?
Lifestyle

Wat zijn mijn dromen voor de toekomst?

Een aantal weken geleden werd ik door Sarah van het blog HosteSarah, genomineerd voor een Liebster Award waarin een van de vragen was: wat zijn mijn dromen voor de toekomst? Deze vraag is de inspiratie voor dit artikel, waarin ik een aantal van  mijn dromen voor de toekomst zal onthullen.

Mijn boek laten uitgeven door een gerenommeerde uitgever. 

Het lijkt mij geweldig, dat het boek, waar ik nu al zolang aan werk, uitgegeven zou worden door een gerenommeerde uitgever. Dat iedereen dan de kans heeft om mijn verhaal te lezen. Dat lijkt mij zo bijzonder!

Een tijdje in Parijs wonen.

Met een tijdje bedoel ik geen maanden, want dat is helaas niet mogelijk. Maar ik zou best tien dagen a twee weken in de stad willen doorbrengen om het echte Parijse leven te ervaren en alles op mijn gemak te kunnen doen. Ook zou dit verblijf in het teken staan van een nieuw boekproject.

Een goede gezondheid

Wellicht een cliché, maar o zo belangrijk om dromen te kunnen waarmaken. Dit geldt ook voor de gezondheid van mijn dierbaren.

Mijn blog

Ik zou meer van mijn blog willen maken in de toekomst. Misschien ga ik de richting uit van een online magazine…ik heb het doel nog niet precies voor ogen. En een inschrijving bij de KvK staat ook op mijn dromenlijstje, vooral nadat ik de opbeurende blog van Romy hierover heb gelezen.

Een droom die werkelijkheid werd…

Een van mijn dromen is onlangs al werkelijkheid geworden.

Sarah, bedankt voor deze nominatie!

Wat is jouw grootste droom?

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

24 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: