Waarom je een spiegelkast in je badkamer moet hebben
Interieur

Waarom je een spiegelkast in je badkamer moet hebben

De voordelen van een spiegelkast

Eindelijk is het zover, je hebt besloten om de badkamer een nieuwe look te geven, maar de ruimte is niet heel groot. Iets wat de meeste van ons wel aan de hand hebben. Hoe kies je voor een mooie look die tegelijkertijd ook praktisch is?

Een van de badkamer items die je zou kunnen aanschaffen is een spiegelkast in de badkamer. Een spiegelkast geeft je de mogelijkheid om de spulletjes die je vaak gebruikt, in op te bergen in tegenstelling tot een gewone spiegel. Sommige producten die je gebruikt zijn gewoon handiger om op te bergen in de badkamer dan in een andere ruimte. Denk hier bijvoorbeeld aan medicijnen, borstel, kam, bodylotion, tandenborstel, tandpasta, make up…. Zo heeft iedereen wel een aantal producten die dagelijks worden gebruikt en het daardoor handig is, dat deze meteen te pakken zijn. En extra opbergruimte is altijd mooi meegenomen! Ook oogt het op deze manier meer opgeruimd in de badkamer dan als er overal losse flessen en tubes staan.

Een ander bijkomend voordeel van een spiegelkast is dat er geen lelijke snoeren in de badkamer hangen. De tandenborstel kun je meteen opladen als deze in de spiegelkast staat, doordat je een of meerdere stopcontacten in de spiegelkast kunt plaatsen. Er is ook een keuze uit spiegelkasten waar de verlichting in zit. Dit geeft extra sfeer in de badkamer en je ogen kunnen ‘s ochtends wennen aan het licht.

Hoe kies je een spiegelkast?

Heb je eenmaal besloten dat een spiegelkast ook echt iets voor jou is, dan heb je volop keuze uit verschillende designs van een spiegelkast voor in de badkamer, bijvoorbeeld bij Megadumptiel, waar de keuze volop is. Voordat je op zoek gaat, check eerst de afmeting van je wastafelmeubel en welk spiegelkast past bij de stijl van je badkamer. Wil je een spiegelkast met verlichting of zonder, met of zonder verwarming? Er is genoeg om uit te kiezen!

Zoals je leest, is een spiegelkast bijna onmisbaar in de badkamer, zeker als je over een kleinere badkamer beschikt, dan is een spiegelkast een perfectie optie!

Heb jij een spiegelkast in de badkamer?

 

Dit artikel is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking. Meer informatie hierover vind je in mijn disclaimer.

10 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: