Inspiratie vinden voor mijn interieur
Interieur

Waar vind ik de inspiratie voor mijn interieur?

De laatste paar jaar ben ik mij meer gaan interesseren voor interieur styling. Sinds wij de woonkamer grondig hebben gerenoveerd, is deze liefde ontstaan. Ik vind het altijd leuk om inspiratie te zoeken en vandaag deel ik waar ik mijn inspiratie vind voor mijn interieur.

Woonwinkels

Er zijn een aantal favoriete woonwinkels waar ik regelmatig inspiratie ga opdoen, zoals Loods 5. Maar ook online ben ik regelmatig met woon winkelen bezig, zoals bij deze leuke woon website Pib Home waar je o.a. Scandinavische salontafels kunt vinden. Ook als je van industrieel, bohemien en vintage stijl houdt, dan ben je hier aan het juiste adres!

Jaren geleden hebben wij onze woonkamer gerenoveerd en nu ben ik vaak bezig met het (her)stylen van mijn schrijfkamertje. In december liet ik het interieur van mijn schrijfkamertje zien. Ik vind het leuk om deze plek met accessoires steeds een andere look te geven. Momenteel zit ik in mijn romantische/vintage fase en daar past deze leuke roze vaas van Pib perfect bij!

Pib vaas Eva e1549017331130 - Waar vind ik de inspiratie voor mijn interieur?

Stilleven Pib vaas Eva e1549017353880 - Waar vind ik de inspiratie voor mijn interieur?

Ik noem de ruimte mijn schrijfkamertje, maar eigenlijk wil ik er een soort van atelier van gaan maken. De kamer is ruim en licht en ik heb een mooi uitzicht op bomen en water. Doordat het zo’n lichte ruimte is, kan ik er alle kanten mee op en kan ik mij uitleven op interieur styling. Er staan ook verschillende meubeltjes in, van antiek tot modern die we opgefrist hebben met een likje verf.

Het is een ruimte waar ik mijn creativiteit in kwijt kan, op schrijf-en interieurgebied. Ik zal op mijn blog regelmatig wat updates geven.

Pinterest

Pinterest is een medium waar ik veel op te vinden ben. Het is heerlijk om weg te dromen bij de prachtig ingerichte huizen waar ik toch altijd weer inspiratie vandaan haal voor ons eigen huis.

Pinterest Home interior - Waar vind ik de inspiratie voor mijn interieur?
Meer zien wat ik zoal pin op interieur gebied? Klik dan op deze foto.

Tijdschriften

Ik verslind woontijdschriften, zoals VT Wonen, Ariadne at home en de brocante tijdschriften. Vooral de “binnenkijken” artikelen vind ik geweldig om te lezen. Hoe hebben anderen hun huis ingericht? Welk item op interieur gebied inspireert hen het meeste? Wat is het verhaal erachter? Ik kan mij hier uren mee vermaken.

Interieur inspiratie - Waar vind ik de inspiratie voor mijn interieur?

 

Hoe omschrijf jij je interieur stijl?

Dit artikel is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking. Meer informatie hierover vind je in mijn disclaimer.

10 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: