Vintage boutique Saint Paul de Vence - Vintage Boutique in Saint-Paul de Vence
Reizen

Vintage Boutique in Saint-Paul de Vence

Op zoek naar verborgen pareltjes… dat is wat ik het liefste doe. Een paar jaar geleden vond ik een vintage boetiek in Saint Paul de Vence, een sfeervol en historisch dorpje in het zuiden van Frankrijk, op slechts 20 minuten rijden van Nice. Ik ben vaak in dit dorp geweest, maar dit adres was nieuw voor mij. In de hoofdstraat van Saint-Paul de Vence, de Rue Grande, waar je veel galerieen en kleine boetiekjes vindt, ontdekte ik het uithangbord van deze vintage boetiek. Deze was verstopt in een binnenplaats en het verraste me met de unieke stukken van de bekende merken zoals Hermes, Chanel, Dior en Louis Vuitton. Een prachtige vintage boutique in Saint-Paul de Vence, kijk je mee?

Mode met een verhaal

De entourage van de boutique was heel sfeervol. De binnenplaats, de Matisse blauwe luiken… middenin het dorp. In het boek dat ik aan het schrijven ben, ontdekt de hoofdpersoon een prachtige vintage schat in dit dorp . Toen ik om me heen keek, kon ik me voorstellen hoe mijn hoofdpersoon zich hierbij heeft gevoeld en hoe haar leven er daarna uit zou komen te zien (meer verklap ik niet!). Het was heel fijn om een ​​tijdje in haar schoenen te kunnen staan en dit moment te beleven, ook al was het anders dan in het boek, maar deze vintage boutique heeft zeker bijgedragen aan het verhaal.

Vintage Chanel tas - Vintage Boutique in Saint-Paul de Vence

Vintage tassen - Vintage Boutique in Saint-Paul de Vence

Vintage zwart jurkje - Vintage Boutique in Saint-Paul de Vence

Alle vintage stukken zagen er prachtig uit en ook de kwaliteit was erg goed. Mijn favoriete stuk in deze boutique was absoluut de grijze vintage Chanel-tas . Ik hou van de kleur en de stoere maar ook klassieke look! Ik zou het dragen met een jeans, witte blouse, zwarte blazer en witte sneakers… *just dreaming*

Houd jij van vintage kleding en/of accessoires?

 

Boutique 41 Bis, vintage, accessoires, 41 bis, rue grande, Saint-Paul de Vence

 

4 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: