Vijf keer typisch Parijs
Parijs

Vijf keer typisch Parijs #3

Parijs is de stad waar ik zoveel inspiratie vandaan haal. Als ik door de straten loop, vertelt de stad haar verhaal eigenlijk zelf. Ik ben nu een paar keer in Parijs geweest en heb daardoor honderden foto’s verzameld die ik graag met jullie deel in de rubriek “Vijf keer typisch Parijs.”

Cafe Parisien - Vijf keer typisch Parijs #3

Een typische Parijse (straat) scène. Een Haussmann-gebouw, café op de hoek van de straat … dit is een van de (vele) dingen waarom ik zo van Parijs hou. Ik kan uren op dit terras zitten en het Parijse dagelijkse leven aanschouwen. mensen kijken.

 

Pyramide Louvre - Vijf keer typisch Parijs #3

Je houdt ervan of niet 🙂 De Louvre-piramide … deze foto is genomen tijdens de Paris Fashion Week en dit is een van de vele locaties tijdens deze hectische week.

Straat in Montmartre - Vijf keer typisch Parijs #3

Een straat in Montmartre, de wijk die ik vorig jaar juni heb bezocht. Ik hou ervan om te verdwalen in deze historische smalle straatjes vol met (vintage) winkels, boetieks, huizen en nog veel meer …

The Castle Cafe Paris - Vijf keer typisch Parijs #3

Het interieur van Café Castle (5, rue de Suffren) in de buurt van de Eiffeltoren. Dit is een typisch Frans café met rode luifels, een terras en menu. Steak frites en crème brulee, j’aime!

uitzicht vanaf de Eiffeltoren - Vijf keer typisch Parijs #3

On top of the world… dat gevoel krijg ik als ik op de hoogste verdieping van de Eiffeltoren sta, met uitzicht op Parijs. Soms krijg ik een nostalgisch gevoel.

Waarom geeft dat Parijs me zoveel plezier? Waarom hou ik van deze stad? Het antwoord is: inspiratie. Op elke straathoek is er iets nieuws te ontdekken. Elk arrondissement heeft zijn eigen karakter. De vele musea, winkels, parken, architectuur, cafés … inspiratie is overal in deze stad.

Ben je ooit in Parijs geweest? 

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

20 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: