Review handcrèmes van l'Occitane
Lifestyle

Review handcrèmes van l’Occitane

Het merk l’Occitane

Zoals ze bij l’Occitane zeggen:

bij L’Occitane schenken wij het beste van de Provence voor een unieke en stralende schoonheid.

Het avontuur van l’Occitane begon voor Olivier Baussan op 23-jarige leeftijd toen hij essentiele olien van rozemarijn destileerde. Deze olien verkocht bij op Provencaalse markten en zo werd het merk l’Occitane geboren.

Het merk werkt samen met 130 landbouwers en 10000 plukkers op de Immortelles velden op Corsica en de lavendelvelden in de Provence. In de laboratoria wordt gewerkt aan de natuurlijk cosmetica.

lOccitane - Review handcrèmes van l'Occitane

Zachte en verzorgde handen

Zachte en verzorgde handen, zo belangrijk nu we onze handen meer wassen. Ik heb al veel handcremes gehad, maar de handcremes van l’Occitane zijn en blijven toch echt favoriet. De textuur is erg fijn. De creme trekt snel in en is niet te vet. Ook de geuren zijn heerlijk. Ik heb nu een aantal tubes in mijn beauty collectie zodat ik even vooruit kan.

lOccitane handcremes - Review handcrèmes van l'Occitane

lOccitane x Camille Witt - Review handcrèmes van l'Occitane

De handcremes die je op de eerste foto ziet, heb ik gekocbt in het Zuidfranse kunstenaarsdorpje Saint Paul de Vence, waar je bij de ingang van het dorp, een hele grote l’Occitane winkel vindt. Dit weekend bestelde ik nieuwe handcremes en ik kreeg er een mooie eco-friendly drinkfles bij van Camille Witt, een shea handcreme en een leuk tasje. Hier kun je meer lezen over deze mooie samenwerking ‘Dis-moi que tu m’aimes’ (zeg me dat je van me houdt), een mooie en ware ode aan de natuur.

Gebruik jij nu meer handcremes?

12 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: