Tuilerieen Parijs
Lifestyle

Q&A | Wat zijn jullie vragen aan mij? De antwoorden!

Wat vond ik het weer leuk om een q&a te organiseren tijdens mijn weekje (blog) vakantie. En wat een prachtige vragen heb ik hierop mogen ontvangen. Vandaag zal ik ze allemaal beantwoorden!

Mijn antwoorden op jullie mooie vragen

Ik zou graag meer over je romanproject willen weten.

Ik werk nu al een hele tijd aan mijn tweede boek. Wel met tussenpozen. Er zijn maanden geweest dat ik er niet aan werkte en dan weer een hele tijd wel. Elk jaar denk ik: nu maak ik het af en stuur ik het op. Ik hoop dit echt in 2021 te gaan doen. Echt!

Wil je er meer over lezen? Dit zijn de eerste 513 woorden van mijn manuscript en onder de categorie ‘schrijven’ vind je nog meer artikelen over mijn boek.

Wat is je mooiste herinnering aan Parijs?

Ik heb twee prachtige herinneringen aan Parijs die mijn hele leven bij zullen blijven. Allereerst dat ik ten huwelijk ben gevraagd onder de Eiffeltoren. Tot op de laatste seconde had ik helemaal niks door! Sindsdien is Parijs voor ons ook heel bijzonder. Mijn tweede mooie herinnering is dat ik in 2008 Paris Fashion Week mocht bezoeken en de kans kreeg om twee modeshows mee te maken. Ik zat op de derde rij naast allerlei mensen van modebladen die aan mij vroegen bij welk blad ik werkte. Hilarisch! Ik heb de tijd van mijn leven gehad!

Wandeling door 5e arrondissement Parijs e1532705556726 - Q&A | Wat zijn jullie vragen aan mij? De antwoorden!

Wat is je favoriete plekje in huis?

Dat is ten eerste mijn atelier zoals ik de achterkamer zo mooi noem. Momenteel ben ik deze aan het renoveren en zal ik het resultaat te zijner tijd met jullie delen. Ook vertoef ik graag in de woonkamer nu deze volledig verbouwd is. Het resultaat kun je hier zien.

Wat is je mooiste interieur item?

Moeilijke vraag, dat zijn er eigenlijk best veel. De nieuwe bank, mijn nieuwe lounge stoel en mijn roze bankje om er een paar te noemen. Ook geniet ik erg van mijn brocante spulletjes die ik heb gevonden, zoals een mooie modecatalogus van la Samaritaine en een winkeldoos van de Parijse winkel le Bon Marche. Ik vind het leuk om brocante/vintage items te combineren in ons interieur. Wil je meer lezen over mijn brocante vondsten? Hier lees je al mijn posts erover.

Brocante sfeer - Q&A | Wat zijn jullie vragen aan mij? De antwoorden!

Wat staat er nu bovenaan je wishlist?

Mijn tweede boek door een gerenommeerde uitgever te laten uitgeven. Dat lijkt me zo geweldig om mee te maken en dat ik mijn lezers een aantal prettige leesuren mag bezorgen. Ook zou ik graag een tijdje in Parijs (na de pandemie) willen doorbrengen. Om daar te beginnen aan het vervolg van mijn tweede boek of totaal iets nieuws.

Waar in de wereld zou je echt nog eens heen willen reizen?

Ik zou heel graag weer naar Israel willen gaan. Daar ben ik 21 jaar geleden geweest en dat land heeft een diepe indruk achter gelaten. Ook Australie lijkt mij geweldig en New York en Curacao staan op mijn wensenlijstje.

Wat is je favoriete herfsttraditie?

Geurkaarsen aansteken, een warme plaid binnen handbereik, een pot thee en een goed boek lezen of een leuke serie of film kijken. Ook hou ik van wandelingen in het bos om de blaadjes te zien verkleuren of een uitwaai wandeling aan zee.

 

Wat is het mooiste wat je ooit uit Parijs meegenomen hebt? (op foto’s en herinneringen na natuurlijk;-))

Een limited edition tas van Longchamp. Mijn ultieme wens is om een prachtige jaren ’20 jurk op de kop te tikken in Parijs. De volgende keer wil ik ook zeker de bekende markt Le Marché Aux Puces de Saint-Ouen bezoeken.

Welke droom hoop je ooit nog uit te zien komen?

Dat mijn boek zal worden uitgegeven door een uitgever en dat ik een tijdje naar Parijs kan gaan om daar verder te werken aan een nieuw boek. Ik kijk er nu al naar uit!

Nogmaals bedankt voor jullie mooie vragen!

16 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: