Thuiswerkplek met posters - Posters van Posterstore als wanddecoratie op onze thuiswerkplek
Interieur

Posters van Posterstore als wanddecoratie op onze thuiswerkplek

Vorig jaar hebben we een grote renovatie in ons huis uitgevoerd. Na meer dan een half jaar, was de keuken en woonkamer gereed. Daarna hielden we even een kluspauze, die iets langer was dan gepland in verband met de lockdown en de bouwmarkten die gesloten waren. Er was nog een ruimte in huis die aan een stevige verbouwing toe was: de slaapkamer op ‘zolder’. In dit blog laat ik je zien hoe we de ruimte hebben ingedeeld en hoe we posters van Posterstore als wanddecoratie op onze thuiswerkplek hebben aangebracht.

Het kiezen van de posters

Na de renovatie vorig jaar van de benedenverdieping, was er een andere ruimte aan de beurt: de slaapkamer op zolder die we een nieuwe bestemming gaven: kledingopbergruimte en thuiswerkplek. Omdat onze linnenkast het begeven had, gingen we op zoek naar een nieuw exemplaar waar we de indeling van de kast zelf konden samenstellen. De kast beslaat de hele lengte van de muur, maar nu hebben we dan ook alle kleding in een kast, in plaats van verdeeld over twee kasten. Aan de andere kant van de muur hebben we het bureau neergezet met nog een leuk kastje ernaast voor meer opbergruimte, maar toen zagen we opeens een hele kale witte muur…

Poster gallery - Posters van Posterstore als wanddecoratie op onze thuiswerkplek

Inspiratie had ik genoeg: een wandplankje, een mooi schilderij, maar omdat de muur niet echt heel mooi is, kreeg ik het idee om een ‘gallery wall’ te creeren. Bij Posterstore vond ik een enorme grote variatie aan posters, zoals mode posters waar ik een aantal uit gekozen heb, maar ook uit andere thema’s zoals je kunt zien op de foto’s. Ik speelde met de indeling en de thema’s, omdat de kamer twee functies heeft: kledingopbergruimte en een thuiswerkplek, dus ik hield daar rekening mee met de keuze uit de posters. Zelf vind ik dat het ontzettend goed is gelukt.

Ook de lijsten vind ik heel mooi en het algehele plaatje geeft een mooi contrast in de kamer en de ‘lelijke’ muur is zo mooi weggewerkt.

Onze posterkeuze

De posters die wij gekozen hebben, varieren van een quote, tot een auto en een Chanel winkel.

Gallery wall posters Posterstore - Posters van Posterstore als wanddecoratie op onze thuiswerkplek

Retro posters Posterstore - Posters van Posterstore als wanddecoratie op onze thuiswerkplek

Ik ben erg te spreken over de kwaliteit van de posters van Posterstore. De posters worden gemaakt door het gebruik van een duurzame inkt en 240gr premium papier met een matte afwerking die worden gedrukt in een drukkerij in Zweden.

Posters van Posterstore - Posters van Posterstore als wanddecoratie op onze thuiswerkplek

Posters Posterstore - Posters van Posterstore als wanddecoratie op onze thuiswerkplek

Ook toe aan een upgrade van je interieur? Ik mag jou blij maken met deze hele fijne kortingscode darina50, waar je 50% korting krijgt op alle posters tot en met 22 augustus! Veel shopplezier!

Heb jij posters in je interieur?

 

Dit artikel is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking. Meer informatie hierover vind je in mijn disclaimer.

18 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: