Paris, Here I Come Again!
Parijs

Paris, Here I Come Again!

Een paar weken geleden kreeg ik een idee en nu wordt deze werkelijkheid! Paris, here I come again!

Een van de redenen dat ik weer naar Parijs ga, is dat ik de Christian Dior tentoonstelling “Couturier du Reve” in het Musee les Arts Decoratifs, naast het Louvre, wil gaan bewonderen. Vanaf de dag dat bekend werd dat deze tentoonstelling geopend ging worden, kreeg ik de kriebels. Zou het mogelijk zijn om naar Parijs af te reizen?  Ik ben een echte modeliefhebber en ik kan niet wachten om de prachtige creaties in het echt te zien en te fotograferen.  Deze zomer heb ik een tweedelige documentaire over het leven van Christian Dior gezien op TV5 en ik raakte geïntegreerd.

Geboekt!

Dit keer gaan we met de auto naar Parijs, en verblijven we in hetzelfde hotel. De tickets voor de tentoonstelling zijn geboekt. En het aftellen gaat nu toch echt beginnen!

Ik ben nog nooit tijdens de herfst in Parijs geweest en ik ben heel benieuwd. De vorige keer was het 30 graden en liep ik in shorts rond. Hoe zal het nu zijn? Hoe zit de stad eruit in de herfst? Ik kan niet wachten!

Parijs planning

  • De herfskleuren bewonderen in het Jardin du Luxembourg.
  • Genieten van heerlijk eten. Croissants, steak tartare, creme brulee, baguettes, kaasplankjes…
  • De Christian Dior tentoonstelling bezoeken in het Musee les Arts Decoratifs. Ik ben zo benieuwd!
  • Parijs in de avond ontdekken.  Parijs tijdens de avonduren lijkt mij magisch en ik hoop dat het weer meezit, dat we een mooie avondwandeling kunnen gaan maken.
  • Ik heb gelezen dat Parijs in dit seizoen een heel ander sfeertje heeft. Het hoogseizoen is voorbij en het is meer de Parijzenaars en wij gevoel. Ik ben heel benieuwd.
  • Op zondag wil ik de Marais wijk gaan ontdekken en een beetje vintage shoppen. Als het goed weer is, wil ik graag koffie drinken bij “la Carette” in de najaarszon in mijn nieuwe jas.
  • Veel nieuwe inspiratie opdoen voor dit blog en de artikelen voor de websites waar ik voor schrijf.

Heb jij weleens Parijs bezocht in de herfst?

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

15 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: