Parijs in de regen
Parijs

Parijse dagdroom #4

Vandaag vier ik mijn 41e verjaardag en ben ik aan het aftellen voor onze vierdaagse verblijf in Parijs …alvast om in de stemming te komen…

De regen stroomt als een traan langs de ruit van mijn hotelkamer. Gelukkig is het een vreugdetraan, want ik ben weer in Parijs en zelfs de regen bekoort mij op dit moment. Parijs is altijd mooi, zelfs als het regent en misschien juist daarom. De kleuren veranderen, geven een intieme sfeer aan de stad. De straten glimmen, de terrasjes worden verwarmd, zodat ik de dag comfortabel kan beginnen. Plannen, daar doe ik niet aan als ik in Parijs ben. De stad leidt mij. Ik loop en zie waar ik terecht kom. Een missie naar Galeries Lafayette om een nieuwe trenchcoat te kopen, ideaal voor dit weertype. Snuffelen in een van de vele boekwinkels. Oja, ik heb ook nog een nieuwe lipstick nodig en vanavond ga ik genieten van een baguette met kaas, dus mijn wandeltocht gaat richting rue Cler, waar ik bij de fromagerie een tweetal kaasjes koop, vergezeld met een fles wijn. Tja….

Parijs in de regen, wat ben je mooi, zolang je niet tijdens al mijn dagen in Parijs neer zult dalen…

6 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: