Op mijn wishlist: een stijlvolle witte sneaker voor de zomer
Lifestyle

Op mijn wishlist: een stijlvolle witte sneaker voor de zomer

Ik en mijn sneakers

De sneaker is niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Bijna iedereen heeft wel een paar fijne sneakers en misschien wel meer dan een paar!

Ik heb altijd wel sneakers gedragen. Het liefste droeg ik deze met een boyfriend jeans en een overhemd. Je kon mij daar echt in uittekenen. Daarna kreeg ik een periode dat ik veel laarsjes droeg en nettere schoenen. Totdat de sneaker een ware come-back maakte met nieuwe modellen en ik weer overstag ging. Inmiddels had ik een baan en vond ik het soms lastig om sneakers naar mijn werk te dragen. Nu is dat totaal anders. De sneaker kan naar bijna alle gelegenheden gedragen worden.

Nu heb ik mijn oog laten vallen op de Nike Air Force 1 sneaker, een stijlvolle schoen die ik graag aan mijn garderobe zou willen toevoegen. Ik wist meteen dat het deze sneaker zou worden, maar als je het nog niet precies weet, is er een hele fijne en overzichtelijke shopping site waar je sneakers van bekende merken online kunt aanschaffen.

Terug in de tijd

De Nike Air Force 1 zag in 1982 het levenslicht. In dat jaar tekende zes beroemde NBA spelers een contract met Nike om de basketbalschoen te dragen en zo onder de aandacht brachten bij het grote publiek die heel geïnteresseerd werd in de schoen. De Air Force 1 was geboren..

Twee jaar later, haalde Nike de Air Force 1 uit de rekken om het ontwerp te vernieuwen. De winkeliers waren erg teleurgesteld en smeekten Nike om de schoen weer in productie te nemen. Er kwam een ware run op tweedehands Air Force 1 tot in 1986 Nike overstag ging en de sneaker weer op de markt werd gebracht. De hype was nog groter dan gedacht.

In de jaren die volgden, werd er veel geëxperimenteerd met de look van de Air Force 1. Er kwamen wel meer dan 2000 variaties op de markt van canvas tot 3D-reflecterende swooshes. Voor ieder wat wils!

Mijn favoriete sneaker

Nike Air Force 1 sneaker 1024x679 - Op mijn wishlist: een stijlvolle witte sneaker voor de zomer

Op dit moment is de Nike Air Force 1, in de witte uitvoering, een sneaker die hoog op mijn wensenlijstje staat. Het is een sneaker die je veel in het straatbeeld ziet. De sneaker is mooi door zijn eenvoud. Je kunt ook een andere kleur dan wit in de Nike Air Force 1 collectie vinden, mocht je niet voor witte sneakers willen gaan. Geen poespas, gewoon een goedzittende sneaker die eigenlijk bij elke outfit past. Onder een pantalon, jeans of rok, de sneaker is wat dat betreft, een heel veelzijdig mode item. Tegenwoordig kun je de sneaker ook dragen onder een mooi pak. Let wel, dat je voor zwarte of witte sneakers kiest zonder te veel details. Houd de rest van de outfit rustig, bijvoorbeeld een zwart of wit colbert en als je het nog zakelijker wilt, het colbert en pantalon in een kleur of een krijtstreep.

Draag jij graag sneakers?

Dit artikel is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking.

10 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: