One Little Word 2021
Lifestyle

One Little Word 2021

Dit is de derde keer dat ik een woord voor het nieuwe jaar kies. Ik vind het zo’n leuke traditie geworden! Ben je benieuwd wat mijn One Little Word 2021 is geworden? Lees dan snel verder.

A single word can be a powerful thing

Precies! Dit las ik op de site van One Little Word, dat is bedacht door Ali Edwards in 2006. Het is de bedoeling dat het woord dat je kiest, die met je “meelift” door het jaar heen. Ik vind dit een hele leuke traditie en doe er graag weer aan mee.

Wat wordt mijn One Little Word in 2021?

2020 was me het jaartje wel. Ik heb een aantal momenten in het artikel ‘dit jaar’ beschreven. Vorig jaar had ik ‘Mindful’ als woord gekozen en ik wist toen nog niet, dat dit zo belangrijk zou worden. Door de corona pandemie ben ik meer ‘mindful’ gaan leven en het plannen heb ik helemaal laten varen. Het gaf me op een of andere manier ook rust. Door de lockdowns waren we meer op thuis aangewezen (ja, en ook bij mij kwamen de muren weleens op mij af) en vooral in het begin, was dit heel moeilijk voor mij, omdat we midden in een rigoreuze verbouwing zaten. Op het werk was het immens druk en thuis leefden we op de eerste verdieping omdat beneden de verbouwing aan de gang was. Toch heb ik deze periode als positief ervaren, vooral nu we van het resultaat genieten. In deze periode probeerde ik alle rustmomente te pakken die er maar waren en die hebben mij ook door deze periode heen getrokken. Mindful leven heeft een belangrijke plaats in mijn leven en ik ben blij met dit leermoment.

Door het mindful leven heb ik voor mijzelf beter op een rijtje kunnen zetten wat ik nu echt wil! Mede door de pandemie, ben ik er bewuster van, wat ik wil in mijn leven. Door dit gegeven heb ik gekozen voor dit One Little Word 2021:

Grow

Groeien

Groeien…een woord waar je alle kanten mee op kunt, maar wat zijn mijn doelen? Ten eerste ben ik momenteel al hard bezig met het finetunen van mijn manuscript en wil ik deze in 2021 laten redigeren zodat ik het kan opsturen naar uitgevers. Een spannende weg te gaan. Ten tweede wil ik groeien met mijn blog en wellicht hier meer mee gaan doen. Ik heb dit nog niet helemaal helder voor ogen, maar ik heb al wel ideeen. Ten tweede wil ik zelf ook groeien in de zin van persoonlijke ontwikkeling. Momenteel volg ik al een Mindset Masterclass en er zal vast meer volgen op dit gebied.

Ik heb er zin in!

Heb jij een woord gekozen voor 2021? Ik ben heel benieuwd!

 

14 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: