De Dromen- en doelenplanner helpt je om je doelen te bepalen en te plannen hoe je ze kunt bereiken. Met aandacht voor jezelf, zodat je je tijd en energie goed kunt verdelen. Of het nu om een businessplan gaat, een nieuwe studie, een sixpack of meer tijd voor je vrienden en familie. Een planner voor iedereen die op een gezonde manier alles uit het leven wil halen. Judith Noordzij schreef het zeer gewaardeerde Ik was advocaat. Nu ben ik mezelf. Daarin beschrijft ze hoe ze uit het dal van een burn-out de weg vond naar wat ze zelf echt wilde doen. Tegenwoordig is ze een veelgevraagd spreker, organiseert ze inspirerende evenementen en bouwt ze aan verschillende platforms om mensen te helpen hun dromen waar te maken en hun doelen te bereiken.
Lifestyle

One Little Word 2021: wat is ervan terecht gekomen?

In januari deelde ik mijn One Little word voor 2021: ‘Grow’. Ik schreef een aantal dingen op die ik dit jaar had willen bereiken. En is me dat gelukt?

Mijn doelen voor 2021 waren…

Begin dit jaar schreef ik op mijn blog:

Door het mindful leven heb ik voor mijzelf beter op een rijtje kunnen zetten wat ik nu echt wil! Mede door de pandemie ben ik me er bewuster van wat ik wil in mijn leven. Door dit gegeven heb ik gekozen voor dit One Little Word 2021: Grow. Ik schreef dat ik mijn manuscript wilde finetunen en redigeren. Groeien met mijn blog en groeien in de zin van persoonlijke ontwikkeling.

Boek schrijven - One Little Word 2021: wat is ervan terecht gekomen?

Groeien met mijn blog en op persoonlijk vlak

Dit blog bestaat nu zo’n vijf jaar en heeft vele ontwikkelingen meegemaakt. Ik begon dit blog als achtergrondinformatie van het boek dat ik aan het schrijven ben. Het hoofdpersonage reist naar verschillende plekken, zoals Amsterdam, Parijs en Nice. Op mijn blog schreef ik, vooral in het begin, voornamelijk over deze steden. In de loop der tijd is dat een beetje veranderd, ging ik meer dagboeken delen (inmiddels mee gestopt) en schreef ik vaker over interieur en styling.

Wat wil ik met mijn blog? Deze vraag stelde ik mijzelf de afgelopen tijd meerdere malen. Door de pandemie ben ik al twee jaar niet meer in het buitenland geweest. Ik put inspiratie uit de foto’s en dagboeken die ik heb toen ik nog naar Nice en Parijs reisde. De focus lag op een gegeven moment meer op interieur, omdat we ons huis aan het verbouwen waren en ik daardoor een grote passie ontwikkelde voor interieurstyling.

Op persoonlijk vlak ben ik assertiever geworden, geef ik mijn grenzen aan en weet ik nu precies wat ik wil. Ik ben daar enorm in gegroeid!

Mediteren Ile Saint Honorat - One Little Word 2021: wat is ervan terecht gekomen?

Laatst schreef ik iemand: schrijf waar jij gelukkig van wordt! En dat is precies waarom ik nog met zoveel passie artikelen schrijf voor mijn blog. En daarbij vind ik de reacties die ik krijg ontzettend leuk om te lezen. Ik vind de interactie met mijn lezers enorm leuk en daar krijg ik ook weer inspiratie van.

Nieuw jaar, nieuwe kansen

2022 zal voor mij grotendeels in het teken staan van mijn boek dat laatst is geredigeerd door mijn redacteur. Na alle feestelijkheden, kruip ik in januari achter mijn laptop om het manuscript klaar te maken om naar uitgevers te sturen. Als ik hier aan denk, voel ik een kriebeltje in mijn buik. Een project waar ik zo lang aan heb gewerkt, gaat misschien de wijde wereld in (dat hoop ik!). De woorden waar ik op gezwoegd heb, waar ik zelf van gedroomd heb, zullen jullie straks lezen!

New year is the glittering light to brighten the dream-lined pathway of future.

 

8 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: