De Dromen- en doelenplanner helpt je om je doelen te bepalen en te plannen hoe je ze kunt bereiken. Met aandacht voor jezelf, zodat je je tijd en energie goed kunt verdelen. Of het nu om een businessplan gaat, een nieuwe studie, een sixpack of meer tijd voor je vrienden en familie. Een planner voor iedereen die op een gezonde manier alles uit het leven wil halen. Judith Noordzij schreef het zeer gewaardeerde Ik was advocaat. Nu ben ik mezelf. Daarin beschrijft ze hoe ze uit het dal van een burn-out de weg vond naar wat ze zelf echt wilde doen. Tegenwoordig is ze een veelgevraagd spreker, organiseert ze inspirerende evenementen en bouwt ze aan verschillende platforms om mensen te helpen hun dromen waar te maken en hun doelen te bereiken.
Boeken & Schrijven

One Little Word 2019: wat is er van terecht gekomen?

 

In januari deelde ik mijn One Little word voor 2019: ‘Achieve’. Ik schreef een aantal dingen op die ik dit jaar had willen bereiken. En is me dat gelukt?

Mijn doelen voor 2019 waren…

Mijn levensstijl zodanig aanpassen, dat ik deze volhoud en “normaal” worden en dat ik minstens 10 kilo kan afvallen (om mee te beginnen..er moet veel meer af voor een gezond gewicht)

Mijn levensstijl heb ik grotendeels aangepast, maar de kilootjes zitten er helaas nog aan. Toch heb ik in november de knop omgedraaid en heb ik een aantal aanpassingen in mijn levensstijl doorgevoerd. Dat betekent: geen gebak op het werk nemen, een tussendoortje minder, kleinere porties en een dag in de week mag ik ‘cheaten’. Ik moet zeggen dat het al aardig zijn vruchten begint af te brengen. Op dag vier kreeg ik wel hoofdpijn, maar dat kende ik nog van eerdere afvalsessies. Mijn lichaam is aan het afkicken van suiker. Daarna voelde ik me veel beter, fitter en energieker.

Mijn manuscript afmaken. Ja, ik weet dat ik dit al meerdere malen heb gedeeld met jullie, maar nu heb ik eindelijk een plan van aanpak. De maand januari ga ik hier heel goed voor gebruiken.

Het manuscript is niet af, maar ik ben wel voor een groot deel opgeschoten. Ik heb nu meer inzicht hoe ik het boek wil hebben en daar ga ik nu aan werken, naast het Secret project 2020, waar ik hopelijk snel meer over kan vertellen. Door dit project heb ik ook een beter beeld van mijn boek gekregen en hoe ik deze nog kan verbeteren.

Verder gaan met assertiviteit / stresshantering / leren luisteren naar mijzelf.

Ja! 100% gehaald. Ik ben heel blij dat ik hier zo ver mee gekomen ben. In het begin vond ik het wel spannend om soms ‘nee’ te verkopen of voor mijzelf op te komen, maar al doende leert men. En het geeft me zeker minder stress.

Alleen dingen doen waar ik voor de 100% achtersta.

Ook deze heb ik gehaald en heeft ook wel een beetje met het voorgaande punt te maken.

Mijn blog uitbreiden naar een “groter” project. Wat dit precies is, heb ik zelf nog niet helemaal duidelijk voor ogen. In mijn notitieboekje staan nog losse kreten, maar ik hoop hier wel aan te kunnen werken.

Tja, dit is nog een ding. Ik ben hier veel mee bezig, maar ik heb nog niet duidelijk voor ogen, hoe ik het wil gaan aanpakken.

Wat is het mooiste wat jij dit jaar hebt bereikt?

14 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: