Najaarssfeer in ons interieur met mooie posters
Interieur

Najaarssfeer in ons interieur met mooie posters

De herfst heeft zijn intrede gedaan. De avonden zijn weer donker, het weer is guur en de meeste activiteiten spelen zich weer meer binnenshuis af. Een mooi moment om het interieur weer eens aan te pakken. Niet al te rigoreus, geen zorgen. Maar met accessoires kom je een heel eind. In dit artikel laat ik de najaarssfeer in ons interieur met mooie posters zien.

Het stylen van de wandtafel

In een eerder artikel schreef ik dat we de wandtafel een andere bestemming hebben gegeven. De wandtafel diende eerst als tv meubel maar na een jaar vonden we dat niet meer zo leuk staan in ons interieur. Wat te doen? We hebben de wandtafel doormidden gezaagd en de twee delen achter de bank geplaatst, waar ik nu los kan gaan met decoratie. Van tijd tot tijd verander ik deze dus ook. Nu het nieuwe seizoen is aangebroken, leek het mij een leuk idee om de wandtafel een najaarssfeer te geven met mooie posters. Het leuke aan posters is dat je met een kleine verandering zo weer een ander sfeertje kunt creëren in de ruimte. Dat vind ik ook het mooiste aan interieur styling: van tijd tot tijd een verandering aanbrengen in een interieur en vooral met seizoenswisselingen is het leuk om deze terug te laten komen in je huis.

 

Onze keuze aan posters

Bij Posterstore kon ik weer veel inspiratie opdoen en mooie posters bij elkaar zoeken. We waren erover uit dat de wandtafel een najaarssfeer zou uitstralen en kozen om die reden natuur posters uit. Natuur geeft rust en inspiratie, iets waar ik vooral de laatste tijd heel veel behoefte aan heb.

Najaarssfeer posters - Najaarssfeer in ons interieur met mooie posters

Posterstore - Najaarssfeer in ons interieur met mooie posters

Roaring twenties

Ik koos ook twee posters uit voor in mijn schrijfatelier met een knipoog naar de roaring twenties. Champagne, Parijs, flapper jurken. De feestelijke maand komt er alweer snel aan en ik vond het leuk om dit in mijn interieur terug te laten komen.

Posters van Posterstore 1024x512 - Najaarssfeer in ons interieur met mooie posters

Champagne poster Posterstore - Najaarssfeer in ons interieur met mooie posters

En zo hebben we met een kleine aanpassing, weer een ander sfeertje in ons interieur. Wil jij dit ook? Met de code darina40 krijg je 40% korting op alle posters (excl. selection). De code is geldig t/m 21/11.

Wat is jouw favoriete poster thema?

 

11 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: