De zee - Mijn vision board voor 2021
Lifestyle

Mijn vision board voor 2021

De laatste tijd maak ik veel moodboards en het leek me leuk om er een te maken voor het nieuwe jaar in plaats van een doelenlijstje neer te pennen. Dit is mijn vision board voor 2021.

Mijn doelen en wensen voor 2021

Afgelopen jaar heeft me geleerd, dat plannen niet altijd kan en dat die plannen zo overboord gegooid kunnen worden. Nu ben ik al niet zo planmatig persoon, ik hou soms meer van het spontane en ik besef dat dat niet altijd kan. Maar vorig jaar heeft ons geleerd, dat alles zo anders kan verlopen. Maar vorig jaar heeft me sowieso een hoop geleerd en die leermomenten neem ik mee naar het nieuwe jaar.

Klussen. Vorig jaar hebben we de woonkamer en keuken en tuin verbouwd. Het was een hele fijn afleiding in een turbulente tijd toen de pandemie uitbrak. Het gaf ons perspectief en motivatie en nu genieten we volop van al het moois dat we gecreeerd hebben. Zijn we klaar? Nee, we hebben nog genoeg plannen, maar die zijn niet zo rigoreus als vorig jaar.

Mediteren. Sinds kort ben ik begonnen met mediteren en ook al was dat in het begin even wennen, nu kan ik een leven zonder meditatie me niet meer voorstellen. Ik ben lid geworden van de mediation app van Michael Pilarczyk. Er zijn verschillende thema’s, muziek en luisterboeken die je kunt beluisteren.

Vision Board 2021 - Mijn vision board voor 2021

Genieten. Vorig jaar heeft ons wel geleerd dat genieten van de kleine dingen een echte must is en ik ben van plan dit ook veel meer te gaan doen. De zon die ‘s ochtends in de slaapkamer schijnt, de kwetterende vogels (behalve de duiven, die vind ik echt irritant!), de nieuwe tuin met planten die het zo goed doen, wandelingen in de natuur, schrijven, een lekkere kop thee, mediteren, een goed boek…allemaal dingen waar ik volop van genoten heb, ook al kwamen de muren soms ook op mij af.

Schrijven. Mijn schrijfflow is weer helemaal terug en wat ik ben er daar blij mee. Ik heb mijn boekproject weer opgepakt en werk nu aan het plot. Ik plan nu wel schrijftijd in want anders wordt die tijd weer opgeslokt door iets anders en dat heb ik al te lang laten gebeuren.

Interieurstyling. Ik ga starten met de cursus interieurstyling van VTWonen. Doordat we vorig jaar verbouwd hebben, is mijn liefde voor interieurstyling alsmaar groter geworden, dat ik hier meer mee wil gaan doen en meer over wil leren.

Parijs….tja, wat zal ik zeggen… ik hoop ZO dat ik dit jaar naar Parijs kan. Ik mis de stad enorm en kan niet wachten tot de seinen op groen komen te staan en dat ik weer een Thalys ticket kan boeken. Dat moment zal heel magisch aanvoelen denk ik!

Heb jij weleens een vision board gemaakt?

16 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: