Moodboard
Lifestyle

Mijn moodboard van de maand september 2021

Een nieuwe rubriek op mijn blog. Maandelijks zal ik een moodboard delen die in het teken staat wat ik die maand wil doen en/of bereiken. Ik ben echt een groot fan van moodboards en visionboards. Het is een leuke creatieve bezigheid en het geeft houvast om doelen te bereiken.

Moodboard september 2021

Mijn moodboard van de maand september 2021 1024x819 - Mijn moodboard van de maand september 2021

Schrijven/ De puntjes worden op de i gezet wat betreft mijn manuscript, maar ik ben ondertussen ook al bezig met deel twee van dit boek. Ik heb aantekeningen gemaakt en in het kort omschreven welke gebeurtenissen er zullen plaatsvinden. In mijn boek update kun je meer lezen over het manuscript.

Vakantie/ Eindelijk! Na heel veel geduld hebben, breekt toch de vakantie aan in september. Twee weken! We gaan een aantal dagen naar Noordwijk en voor de rest zien we het wel. Even geen verplichtingen en gewoon lekker genieten en vooral uitrusten, want dat is echt even nodig.

Indian summer/ Ik hoop dat we een mooie Indian summer kriigen. De overgang van de zomer naar herfst vind ik altijd prachtig, mits het natuurlijk niet alleen maar regent. Wandelingen maken, de blaadjes al een beetje zien verkleuren, de soms nog mooie temperaturen en de nieuwe herfstcollecties in de kledingwinkels…ik kijk er naar uit!

Interieur/ Met de wisseling van seizoenen krijg ik altijd de kriebels om dingen te gaan veranderen in ons interieur. Dit keer is mijn schrijfatelier aan de beurt. Momenteel zijn we bezig om het plafond af te werken en de zijkanten van de dakkapel. Die krijgen een mooi kleurtje en ik vind dit meteen een mooie aanleiding om het de ruimte anders in te delen en te stylen. Ik weet nog niet precies hoe ik dit wil doen, maar soms heb ik geen vooropgezet plan. Dan begin ik met schuiven en dan zie ik of het iets wordt of niet. Een hele grote verandering kan het niet worden omdat ik rekening moet houden met het licht en de wandkast die ik heb opgehangen.

Wat is jouw doel voor september?

8 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: