Moodboard
Lifestyle

Mijn moodboard voor de maand oktober 2021

Een nieuwe rubriek op mijn blog. Maandelijks zal ik een moodboard delen die in het teken staat wat ik die maand wil doen en/of bereiken. Ik ben echt een groot fan van moodboards en visionboards. Het is een leuke creatieve bezigheid en het geeft houvast om doelen te bereiken.

Moodboard oktober

Beige Flowers Realistic Wedding Moodboard Photo Collage 1024x819 - Mijn moodboard voor de maand oktober 2021

Mijn verjaardag/ Ik ben jarig op 9 oktober en eindelijk kan ik deze ook weer echt vieren. Ik vier mijn verjaardag eigenlijk nooit echt heel uitbundig, maar het valt dit jaar op een zaterdag, dus het is wel leuk dat ik vrij ben op mijn verjaardag.

Herfstseizoen/ Ik ben een zomermens, maar het herfstseizoen vind ik ook prachtig. Vooral als de blaadjes mooi rood en geel verkleuren, het prachtige zonlicht en wandelingen in de frisse lucht. Ook vind ik het leuk om weer andere kleding te dragen. Op mijn verlanglijstje staat een nieuwe jas en ik wil me ook wagen aan de trend witte blouse met een wollen spencer erover. Het is gezellig om weer de geurkaarsen aan te steken in de avond en op de bank een mooie film of serie te kijken of een mooi boek te lezen.

Schrijven/doelen stellen/lezen/ Mijn manuscript stuur ik binnenkort op om geredigeerd te worden en tot het weer terugkomt, wil ik de tijd gebruiken om eens goed na te denken over mijn doelen, naast het schrijven. Ik merk dat ik er even goed voor moet gaan zitten en nadenken wat ik wel en niet wil en daarbij een mooi doelenlijstje opstellen. Ook wil ik de tijd gebruiken om boeken te lezen. Ik heb een aantal boeken gereserveerd in de bieb, dus ik hoop dat ze tegen die tijd binnenkomen.

Klussen/ Ja, we zijn nog lang niet klaar, maar dat ben je met een eigen huis eigenlijk nooit.  Er moeten nog leidingen in de gang worden geverfd en een radiator. Ook moeten we de zolder nog isoleren en wil ik mijn schrijfatelier gezelliger maken. Kleine klusjes, maar het wordt tijd om deze op te pakken. Ook wil ik me weer meer bezighouden met interieurstyling en dat weer meer gaan delen op mijn blog.

En daarmee kom ik bij de volgende vraag:

Wat zou jij meer willen lezen op mijn blog? Ik ben heel benieuwd!

 

6 reacties

 • Daenelia

  Ik wens je alvast een hele fijne verjaardag! Ik zit ook al te denken aan mijn verjaardag volgend jaar. Ben ook niet zo van het uitgebreid vieren, maar het is én een rond getal van betekenis én het is de eerste in 2 jaar … Het voelt bijna alsof ik eigenlijk 2 jaar jonger ben. Mogen we het zo vieren? Dat we net doen alsof de gemiste verjaardagen niet meetellen? 😛
  Doe lekker je eigen ding op je blog. Altijd goed om even te refelecteren op wat je echt wil doen of niet, ook voor je blog. Ik heb daar ook een hele tijd voor uitgetrokken. … Maar dat was ook omdat ik even geen zin meer had om te bloggen.

  • Darina Nykl

   oja, als dat zou kunnen haha! Dank je wel. En je hebt gelijk wat betreft het bloggen, ik ben gewoon een beetje nieuwsgierig wat een ander nog meer zou willen lezen, maar het plezier in bloggen is het allerbelangrijkste.

 • bychristiana

  Alsnog gefeliciteerd met je verjaardag;-) Iets te laat! Ik vind interieur gerelateerde artikelen altijd leuk, maar eigenlijk lees ik al je artikelen graag, juist die combinatie van onderwerpen houdt het afwisselend.

 • Ilona

  Gefeliciteerd (2 dagen te laat…) ik lees je blog nog maar kort en vind eigenlijk al je artikelen leuk om te lezen maar m.n. reizen, Parijs en Frankrijk. Het is een leuke afwisseling van onderwerpen dus ga vooral zo verder!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: