Moodboard
Lifestyle

Mijn moodboard voor de maand november 2021

Een nieuwe rubriek op mijn blog. Maandelijks zal ik een moodboard delen die in het teken staat wat ik die maand wil doen en/of bereiken. Ik ben echt een groot fan van moodboards en visionboards. Het is een leuke creatieve bezigheid en het geeft houvast om doelen te bereiken. Dit is mijn moodboard voor de maand november 2021.

Moodboard november

November moodboard 1024x819 - Mijn moodboard voor de maand november 2021

Moodboards // Ik heb er een nieuwe hobby bij: moodboards maken. Eerder maakte ik al een moodboard van plaatjes uit woonbladen, maar nu ontwerp ik ze digitaal en ik heb er zoveel lol in. In het nieuwe jaar wil ik ook de VTWonen cursus Moodboards maken gaan volgen.

Relaxen// Deze maand wil ik meer tijd voor mijzelf gaan inplannen voordat de ‘drukke’ decembermaand aanbreekt. Ik merk aan mijzelf dat ik hier erg behoefte aan heb en dat ik er dit keer echt aan ga toegeven. Ik was heel druk met mijn manuscript, op mijn werk en de dingen die ik er nog naast doe en daarbij heb ik nog steeds veel last van mijn blessure en moet ik ook meer tijd vrijmaken voor sportactiviteiten.

Interieur// Ik heb mijn schrijfatelier een opnieuw gestyled en ik wil deze maand nog wat dingen veranderen. En daarna laat ik het resultaat zeker op mijn blog zien!

Schrijven// Mijn manuscript is opgestuurd om geredigeerd te worden. Zo spannend! Ik verwacht het binnenkort terug (ik ben zo benieuwd wat de redacteur er van vond!) en dan zal ik tijd in gaan plannen om de suggesties en verbeteringen aan te brengen.

Wat zijn j0uw plannen voor deze maand?

 

14 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: