Mijn moodboard voor de maand november 2021

Mijn moodboard voor de maand november 2021

Een nieuwe rubriek op mijn blog. Maandelijks zal ik een moodboard delen die in het teken staat wat ik die maand wil doen en/of bereiken. Ik ben echt een groot fan van moodboards en visionboards. Het is een leuke creatieve bezigheid en het geeft houvast om doelen te bereiken. Dit is mijn moodboard voor de maand november 2021.

Moodboard november

November moodboard 1024x819 - Mijn moodboard voor de maand november 2021

Moodboards // Ik heb er een nieuwe hobby bij: moodboards maken. Eerder maakte ik al een moodboard van plaatjes uit woonbladen, maar nu ontwerp ik ze digitaal en ik heb er zoveel lol in. In het nieuwe jaar wil ik ook de VTWonen cursus Moodboards maken gaan volgen.

Relaxen// Deze maand wil ik meer tijd voor mijzelf gaan inplannen voordat de ‘drukke’ decembermaand aanbreekt. Ik merk aan mijzelf dat ik hier erg behoefte aan heb en dat ik er dit keer echt aan ga toegeven. Ik was heel druk met mijn manuscript, op mijn werk en de dingen die ik er nog naast doe en daarbij heb ik nog steeds veel last van mijn blessure en moet ik ook meer tijd vrijmaken voor sportactiviteiten.

Interieur// Ik heb mijn schrijfatelier een opnieuw gestyled en ik wil deze maand nog wat dingen veranderen. En daarna laat ik het resultaat zeker op mijn blog zien!

Schrijven// Mijn manuscript is opgestuurd om geredigeerd te worden. Zo spannend! Ik verwacht het binnenkort terug (ik ben zo benieuwd wat de redacteur er van vond!) en dan zal ik tijd in gaan plannen om de suggesties en verbeteringen aan te brengen.

Wat zijn j0uw plannen voor deze maand?

 14 thoughts on “Mijn moodboard voor de maand november 2021”

  • Leuk die cursussen bij VT-wonen, ik twijfel nog tussen een “echte” cursus interieurstyliste en iets van VT-wonen. Ik ben altijd zo ambitieus en perfectionistisch dat ik bang ben dat zo’n “echte” cursus weer veel stress oplevert i.p.v. ontspanning. Deze maand gaat de zoektocht naar fijne én leuke barstoelen voor de keuken verder en, wat minder spectaculair, het opruimen en vooral organiseren van alle stekkers, snoertjes, opladers etc. etc. Er is een lade vol maar we kunnen nooit iets vinden.

    • Leuk dat je dezelfde interesse hebt! Ik twijfel ook en daarom begin ik met de cursussen van VTWonen om te kijken of ik het echt iets vindt. Het lijkt me ontzettend gaaf om een echte cursus te gaan volgen maar dat is echt toekomstmuziek. Ik ben benieuwd naar je barstoelen! Succes met de zoektocht.

  • Zie er leuk uit. Hoe maak jij een moodboard met de pc? Gebruik je daar een speciaal programma voor? En een interrieurcursus kan ik je van harte aanbevelen. Ik heb zoveel mooie dingen bij mensen, die dat doen, gezien. Om jalours te worden. En wacht niet tot morgen, met waar je vandaag mee kunt beginnen. Dus als je de tijd en het geld hebt, doe het! Succes!

  • Wat leuk dat je je het maken van moodboards zo leuk vind en een cursus gaat volgen. Goede tijdsbesteding! Ik ben ook benieuwd naar je schrijfatelier.

  • Mijn moodboards zijn altijd erg praktisch. Ik deel ze dan met mijn gozer en dan schaven we bij wat we uiteindelijk willen met het interieur. Maar ik denk altijd eerst praktisch! Mijn nieuwe werkplekje moet multi-inzetbaar zijn: werk en hobby. Dus even nadenken hoe je iets zo snel mogelijk ombouwt na de werkdag.
    Je moodboard is leuk! Heel rustig en kalm. Ik ben zelf meer van warme tinten, merk ik.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: