Moodboard
Lifestyle

Mijn moodboard voor de maand december 2021

Een nieuwe rubriek op mijn blog. Maandelijks zal ik een moodboard delen die in het teken staat wat ik die maand wil doen en/of bereiken. Ik ben echt een groot fan van moodboards en visionboards. Het is een leuke creatieve bezigheid en het geeft houvast om doelen te bereiken. Dit is mijn moodboard voor de maand december 2021.

Moodboard december 1024x819 - Mijn moodboard voor de maand december 2021

Kerstmis / De feestmaand is weer aangebroken, al zal dat wel weer een beetje anders zijn gezien de maatregelen. Ik ben voornemens om de kerstboom ook aankomend weekend neer te zetten en het huis gezellig te maken om wel alvast in de sfeer te komen, want ik heb eigenlijk nog steeds niet het idee, dat het over vier weken alweer kerst is!

Schrijven / Deze maand zal ik ook bezig zijn met het schrijven van de synopsis van mijn verhaal, omdat uitgeverijen deze altijd meegestuurd willen hebben met het manuscript. Zij lezen altijd eerst deze synopsis. Als het ze aanspreekt, dan lezen ze pas het manuscript. Dus ik moet heel goed mijn best doen 🙂 Maandag schreef ik een blog over het laten redigeren van mijn manuscript.

Lezen/ Ik wil het deze maand lekker rustig aan doen, ook al is het een feestmaand. Ik zit in een heerlijke leesflow en heb mijn doel op Goodreads dit jaar ook zeker gehaald!

Texel/ Na de kerst zijn we voornemens om een paar dagen naar Texel te gaan. Ik hoop dat het doorgaat, want ik verheug me er enorm op. Lekker uitwaaien, andere omgeving, ‘rustig’ het nieuwe jaar in!

Hebben jullie de kerstboom al staan?

12 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: