Mijn moodboard voor de maand december 2021

Mijn moodboard voor de maand december 2021

Een nieuwe rubriek op mijn blog. Maandelijks zal ik een moodboard delen die in het teken staat wat ik die maand wil doen en/of bereiken. Ik ben echt een groot fan van moodboards en visionboards. Het is een leuke creatieve bezigheid en het geeft houvast om doelen te bereiken. Dit is mijn moodboard voor de maand december 2021.

Moodboard december 1024x819 - Mijn moodboard voor de maand december 2021

Kerstmis / De feestmaand is weer aangebroken, al zal dat wel weer een beetje anders zijn gezien de maatregelen. Ik ben voornemens om de kerstboom ook aankomend weekend neer te zetten en het huis gezellig te maken om wel alvast in de sfeer te komen, want ik heb eigenlijk nog steeds niet het idee, dat het over vier weken alweer kerst is!

Schrijven / Deze maand zal ik ook bezig zijn met het schrijven van de synopsis van mijn verhaal, omdat uitgeverijen deze altijd meegestuurd willen hebben met het manuscript. Zij lezen altijd eerst deze synopsis. Als het ze aanspreekt, dan lezen ze pas het manuscript. Dus ik moet heel goed mijn best doen 🙂 Maandag schreef ik een blog over het laten redigeren van mijn manuscript.

Lezen/ Ik wil het deze maand lekker rustig aan doen, ook al is het een feestmaand. Ik zit in een heerlijke leesflow en heb mijn doel op Goodreads dit jaar ook zeker gehaald!

Texel/ Na de kerst zijn we voornemens om een paar dagen naar Texel te gaan. Ik hoop dat het doorgaat, want ik verheug me er enorm op. Lekker uitwaaien, andere omgeving, ‘rustig’ het nieuwe jaar in!

Hebben jullie de kerstboom al staan?12 thoughts on “Mijn moodboard voor de maand december 2021”

 • Vorig jaar hadden we twee kunstbomen in de berging liggen en een echt boom in huis. En bij de verhuizing lieten we de kunstbomen achter en nu hebben we dus (nog) geen boom. En eigenlijk wil ik hier ook geen echte boom. Zo’n gedoe. Dus ik moet nog op bomenjacht! Maar hij staat deze week. 100% zeker. Het kan me niet lang genoeg kerst zijn deze maand.
  Daenelia recently posted…Happy Moments #1: NovemberMy Profile

 • Oh heerlijk Texel. Mijn moeder is daar aan het einde van de 2e wereldoorlog een half jaar geweest omdat er in Amsterdam geen eten meer was. Wij zouden samen maandag een midweek zijn gegaan maar helaas gaat dat nu niet door i.v.m. de maatregelen. Verder ook veel ziekte en virus gerelateerd gedoe in de nabije familie dus heb ik gisteren een klein boompje bij Ikea gekocht en er alleen lampjes en gekleurde strikjes in gedaan. Ook leuk. Mooie kleuren dat grijs en dat mauve/lavendelachtige. Heb je de kleuren van (vooral de luchten) van de Haagse school in de schilderkunst wel eens gezien ook dit soort tinten.

  • Wat ontzettend jammer dat het niet door kon gaan. Ik kan me voorstellen dat het heel bijzonder is om met je moeder terug te gaan naar het eiland waar ze een tijdje heeft gewoond.
   Ja, de Haagse school ken ik, heel mooi. Leuk dat je al een boompje hebt gehaald. Ik ga morgen de kerstboom versieren.
   Sterkte en fijn weekend!

 • Mooi moodboard weer! Wat een heerlijk voornemen om na kerst naar Texel te gaan, ik hoop voor jullie dat het door kan gaan. Ik denk dat de kerstboom hier in de loop van volgende week komt te staan, het begint wel al te kriebelen. Nogmaals succes met je synopsis!
  En leuk dat je ook op Goodreads zit, wat is je accountnaam daar, dan kunnen we vrienden worden op Goodreads. Altijd leuk om te zien wat anderen lezen en leesinspiratie op te doen.
  Giovanna Jansen recently posted…De 8 leukste kerstboeken om dit jaar te lezenMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: