Moodboard
Lifestyle

Mijn moodboard van de maand juli 2021

Een nieuwe rubriek op mijn blog. Maandelijks zal ik een moodboard delen die in het teken staat wat ik die maand wil doen en/of bereiken. Ik ben echt een groot fan van moodboards en visionboards. Het is een leuke creatieve bezigheid en het geeft houvast om doelen te bereiken. Ook al is de maand juli alweer twee weken oud, laat ik mijn moodboard van de maand juli 2021 toch zien.

Moodboard juli 2021

Moodboard juli 2021 1024x819 - Mijn moodboard van de maand juli 2021

Van links naar rechts

Me time / Ik merk dat ik ontzettend veel behoefte heb aan tijd voor mijzelf en plan daarom niet teveel in de weekenden. Laatst had ik een weekend waarin ik echt heel weinig had gedaan, daar bedoel ik mee: geen huishouden, geen sociale afspraken en geen klussen en dat heeft me wel even heel goed gedaan. Aangezien ik belast ben met een vervelende beenblessure, moet ik ook meer rust houden dan ik gewend ben, maar het been herinnert mij er wel weer aan. In dat weekend heb ik veel gelezen en inspiratie op gedaan, voor dit blog, mijn boek en mijn verdere plannen die ik aan het maken ben.

Schrijven / Tijdens mijn vrije vrijdagen schrijf ik uren aan mijn boek. De ruwe versie van mijn boek is af. Nu ben ik het manuscript aan het herlezen, schrappen, aanvullen etc. Best een klus, maar ik heb er zoveel plezier in en kan eigenlijk niet wachten tot ik het verhaal kan delen. Hierna gaat het naar een redacteur om het manuscript te redigeren. Ook een heel spannend moment.

Interieur / Ik volg momenteel de basiscursus Interieur van VTWonen en wat een leuke cursus is dat!  Het smaakt naar meer om nog meer te leren over interieur en interieurstyling.

Parijs / Nee, helaas reis ik niet af naar Parijs, maar via mijn blog toch een beetje wel. Ik ben mij aan het verdiepen om nog meer leuke artikelen over Parijs te delen op mijn blog. En hopelijk kan ik er snel zelf weer naar toe, maar ik vind het nu nog allemaal te onzeker.

Wat is jouw doel voor deze maand?

10 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: