Moodboard
Lifestyle

Mijn moodboard van de maand augustus 2021

Een nieuwe rubriek op mijn blog. Maandelijks zal ik een moodboard delen die in het teken staat wat ik die maand wil doen en/of bereiken. Ik ben echt een groot fan van moodboards en visionboards. Het is een leuke creatieve bezigheid en het geeft houvast om doelen te bereiken.

Moodboard augustus 2021

Moodboard augustus 2021 1024x819 - Mijn moodboard van de maand augustus 2021

Schrijven / Dat zal elke maand weer terugkomen. Afgelopen week heb ik een dag vrij genomen zodat ik twee dagen achter elkaar aan mijn boek kon werken, zo fijn! Het is bijna klaar om geredigeerd te worden.

Interieur / Ik heb de basiscursus Interieurstyling bijna afgerond en ik vind het wel jammer 🙂 Het is zo’n leuke en duidelijke cursus en ik krijg meteen zin om mijn interieur weer een beetje te veranderen. Nee niet al te groots, want dat hebben we het afgelopen jaar al genoeg gedaan, maar de kamer waarin onze nieuwe kledingkast staat en ook een werkplek is, krijgt binnenkort een hele mooie upgrade. Dus stay tuned op mijn blog als je nieuwsgierig bent 🙂

Mediteren/Mindfullness / Van de winter mediteerde ik elke avond en de laatste tijd nog maar twee keer in de week. Veels te weinig! Dus dit wil ik weer oppakken, omdat ik merkte, dat het goed hielp. Nu ik ook kamp met een hardnekkige blessure, is het nog belangrijker om ook rust in mijn hoofd te creeren. Sowieso ben ik  hier heel erg mee bezig. Laatst las ik in de Libelle een heel interessant artikel over ‘Manifesteer je droomleven’ door Christine Beijnen. Hier wil ik me meer in gaan verdiepen omdat ik het een hele interessante materie vind.

Ik ben ook heel erg bezig met wat ik nu echt wil en wat niet (dat laatste weet ik dus wel :)) en begin dit jaar stelde ik een visionboard op voor 2021. Ik merk dat ik houvast heb aan moodboards en ik ben deze nu ook in grote getale aan het maken. Binnenkort zal ik deze ook met jullie delen.

Dagje(s) weg / Omdat het nog wel een tijdje duurt voordat we vakantie hebben, proberen we zoveel mogelijk een dagje weg te gaan om die tijd te overbruggen en even in een andere omgeving te zijn. Zo zijn wel een dagje in Breda geweest en vorige week zaterdag in Den Bosch. Ik merk dat ik er ook behoefte aan heb om een andere omgeving te verkennen en daar dan weer inspiratie van krijg. Hopelijk kunnen we binnenkort ook weer eens een brocante markt bezoeken, dat lijkt me wel weer heel leuk om te  gaan snuffelen tussen mooie oude spullen.

Wat is jouw doel voor augustus?

14 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: