Lifestyle

Mijn favoriete kledingstuk op dit moment: de jas

Mijn favoriete kledingstuk op dit moment: de jas

Mijn favoriete kledingstuk op dit moment: de jas

Na een paar dagen met zomerse temperaturen, is het weer tijd om een jas aan te trekken. De jas is een van mijn favoriete kledingstukken. Nieuwsgierig hoe ik mijn favoriete jas vind? Lees dan snel verder.

Hoe vind je je perfecte jas?

De jas is een van mijn favoriete kledingstukken omdat je er eindeloos mee kunt variëren. Ik hou van alle soorten jassen. Trenchcoats, blazers, mantels en jacks. Om mijn zoekactie makkelijker te maken ben ik regelmatig op jas.nl te vinden om inspiratie op te doen. Het is geen webshop maar een productoverzicht met alle soorten jassen voor dames, heren en kinderen. Ook badjassen, regenjassen en poncho’s zijn er te vinden. Je kunt makkelijk navigeren naar merk, prijs en kleur. Er is dus voor ieder wat wils en voor ieder budget. Zo vind je altijd de jas die perfect bij jou past!

Mijn favoriete jassen

Met het wisselvallige weer van dit moment is een trenchcoat of een jack  met capuchon de beste optie. Dit zijn mijn favoriete jassen op het moment:

jassenselectie 1 1024x373 - Mijn favoriete kledingstuk op dit moment: de jas

Beige jas Opus

Donkerblauwe trenchcoat Mango

Rood jasje Paprika

Groen jack

Zoals ik al eerder schreef, vind ik een jas een belangrijk kledingstuk, omdat je dit kledingstuk ook als eerste “ziet” en je met de jas je outfit echt af kan maken. Met een jas kun je je outfit een stoerdere of juist nettere look of een hele andere draai aan je outfit geven. Zelfs van de meeste simpele outfit kun je met de jas iets heel moois creëren.

Wat is jouw favoriete jas?

12 thoughts on “Mijn favoriete kledingstuk op dit moment: de jas

  1. Ik vind de jassen op het plaatje geweldig. Er is alleen één probleem: Jassen vind ik echt zó niet lekker zitten! Ik heb dus al jaren geen zomerjas meer en dat bevalt prima. Met vesten en blazers kom ik ook een eind. Alleen nu, met dit weer, is het een beetje ingewikkeld. Winterjas te dik, geen jas. Ach ja, ik ben gelukkig vrij warmbloedig.
    Naomi recently posted…Wat ik niet zeggen konMy Profile

    1. Dank je! Ik herken het wel, een goede passende jas vinden is soms best een uitdaging. En er zijn gelukkig een hoop leuke vesten en blazers te vinden die je door de wat koudere dagen heen helpen.

  2. Wat leuk, ik wist niet dat er echt een site voor jassen was! Wat mij betreft wordt de jas inderdaad echt ondergewaardeerd. Dat is het eerste wat je ziet als je aan komt lopen. Ik kan voor mijn werk nooit echt ‘stylish’ kleding aan, maar mijn jassen zijn wel altijd voorzien van een vrolijk kleurtje!
    Lianne recently posted…Foto diary: bloesems en geitenMy Profile

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.