Mijn favoriete kledingstuk op dit moment: de jas
Lifestyle

Mijn favoriete kledingstuk op dit moment: de jas

Mijn favoriete kledingstuk op dit moment: de jas

Na een paar dagen met zomerse temperaturen, is het weer tijd om een jas aan te trekken. De jas is een van mijn favoriete kledingstukken. Nieuwsgierig hoe ik mijn favoriete jas vind? Lees dan snel verder.

Hoe vind je je perfecte jas?

De jas is een van mijn favoriete kledingstukken omdat je er eindeloos mee kunt variëren. Ik hou van alle soorten jassen. Trenchcoats, blazers, mantels en jacks. Om mijn zoekactie makkelijker te maken ben ik regelmatig op jas.nl te vinden om inspiratie op te doen. Het is geen webshop maar een productoverzicht met alle soorten jassen voor dames, heren en kinderen. Ook badjassen, regenjassen en poncho’s zijn er te vinden. Je kunt makkelijk navigeren naar merk, prijs en kleur. Er is dus voor ieder wat wils en voor ieder budget. Zo vind je altijd de jas die perfect bij jou past!

Mijn favoriete jassen

Met het wisselvallige weer van dit moment is een trenchcoat of een jack  met capuchon de beste optie. Dit zijn mijn favoriete jassen op het moment:

jassenselectie 1 1024x373 - Mijn favoriete kledingstuk op dit moment: de jas

Beige jas Opus

Donkerblauwe trenchcoat Mango

Rood jasje Paprika

Groen jack

Zoals ik al eerder schreef, vind ik een jas een belangrijk kledingstuk, omdat je dit kledingstuk ook als eerste “ziet” en je met de jas je outfit echt af kan maken. Met een jas kun je je outfit een stoerdere of juist nettere look of een hele andere draai aan je outfit geven. Zelfs van de meeste simpele outfit kun je met de jas iets heel moois creëren.

Wat is jouw favoriete jas?

12 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: