Mijn favoriete interieur items
Interieur

Mijn favoriete interieur items

Drie jaar geleden hebben mijn man en ik onze woonkamer grondig gerenoveerd. Nieuwe kleur op de muren, nieuwe vloer, nieuwe meubels. Afgelopen winter heb ik mijn werkplek thuis helemaal veranderd. Door deze projecten, is mijn liefde voor interieurstyling enorm aangewakkerd en ik vind ik het erg leuk om hier mee bezig te zijn. Vandaag deel ik mijn favoriete interieur items met jou.

Lampen

Ik ben helemaal gek op lampen. Ik ben al in het bezit van een Eiffeltoren lamp, maar ik werd ook helemaal enthousiast van deze lamp die ik mocht uitkiezen bij Directlampen.

Verlichting is ontzettend belangrijk en erg sfeerbepalend, dus het is verstandig om van tevoren te bedenken welke sfeer je wilt creëren. Wil je niet je interieur rigoureus veranderen, dan kan het veranderen van een lamp al genoeg zijn.
Mijn man en ik houden van een mix van landelijk en modern met soms een tikje vintage. De lamp die ik heb uitgekozen, geeft ons het strand gevoel waar wij zou van houden.

Directlampen landelijk met rotan voet e1525947750536 - Mijn favoriete interieur items

Directlampen lamp landelijk avond e1525947743651 - Mijn favoriete interieur items

Directlampen verkoopt lampen voor elk interieur. Of je nu dus van landelijk houdt, modern of toch industrieel, je kunt hier je hart ophalen of op een van de niche webshops zoals industrie lampen of draadlampen. Genoeg inspiratie te vinden dus!

Mocht je een lamp toch eerst in het echt willen zien? Dat kan in de showroom in Veenendaal. Hier vind je er mee informatie over.

Planten

Net als een lamp, zijn planten ook ontzettend sfeerbepalend. Omdat onze woonkamer niet mega groot is, kunnen wij geen grote bananenplant kwijt, die ik wel erg graag zou willen hebben. We hebben een sanseveria, een grote cactus, een ficus en een pilea (pannekoekplant). Vooral de pilea is mijn favoriet. Ik heb hem nu al een paar maanden en doet het ontzettend goed!

Pilea - Mijn favoriete interieur items

Decoratie schaal

Ik houd ervan om ons interieur te stylen met accessoires op een schaal die ik zo’n 2 a 3 keer per jaar verander. Met accessoires kun je zo makkelijk een andere sfeer creëren in je woonkamer.

intereur accessoires e1525964420115 - Mijn favoriete interieur items

 

Wat is jouw favoriete interieur item?

 

Dit artikel is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking. Meer informatie hierover vind je in mijn disclaimer.

BewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

12 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: