Mijn beauty routine op dit moment
Lifestyle

Mijn beauty routine op dit moment

Sinds jongs af aan ben ik al geïnteresseerd in make up. Door de jaren heen is mijn beauty stijl wel veranderd. Vandaag deel ik mijn beauty routine op dit moment.

Mijn beauty stijl

Ik hou zelf van een naturel beauty look waarbij ik de aandacht leg op mijn wenkbrauwen, wimpers en lippen. Ook merk ik de laatste tijd dat ik niet alleen een dagcrème wil gebruiken maar ook foundation of poeder.  Dat heeft te maken met het winterseizoen en mijn huid best bleek is en ik daar net iets meer kleur of egalisering op aan wil brengen. Wel let ik op dat ik niet een te “poederige” huid krijg, want dat past niet bij mijn naturel beauty look.

Makeupshoppen

Ik doe best lang met mijn beauty producten, al vervang ik ze wel op tijd in verband met de hygiëne. En dan is het tijd om nieuwe producten aan te schaffen! Ken je de winkel Makeupshoppen.nl? Op deze site kun je geweldige make up aanschaffen van bekende merken zoals l’Oreal, Maybelline en Rimmel. De volgende vijf beauty items zal ik reviewen in dit artikel:

  • Rimmel Stay Matte Pressed Powder – 001 Transparent
  • L’Oréal Mega Volume Miss Manga Punky Mascara – Black
  • L’Oréal Nude Magique Cushion Dewy Glow Foundation – 04 Rose Vanille
  • Maybelline SuperStay 14H One Step Lipstick – 720 Lasting Chestnut
  • Maybelline Color Sensational Lipstick – 108 Pink Pearl

Mijn mening

Rimmel stay matte pressed powder

Deze poeder belooft geen kans op glimmen en een egale teint met een natuurlijke matte finish. Het product is makkelijk aan te brengen en geeft een natuurlijke look en voelt prettig aan. Precies wat ik zoek.

Rimmel stay Matte  1024x1024 - Mijn beauty routine op dit moment

L’Oreal Mega Volume Miss Manga Punky Mascara

De Miss Manga Punky mascara creëert hele volle wimpers. Meestal gebruik ik bruine mascara maar ik ben enthousiast over deze zwarte mascara die met maar twee laagjes een mooie volume aan mijn wimpers geeft en ook weer makkelijk te verwijderen is.

lOreal Miss Manga Punky mascara 768x1024 - Mijn beauty routine op dit moment

L’Oreal nude magiqye cushion dewy glow foundation

Naar dit product was ik het meest nieuwsgierig en ik ben er heel enthousiast over. De foundation is makkelijk aan te brengen met het sponsje en “smelt”  als het ware met mijn huid en geeft een “glowy” gloed. I love it!

lOreal Paris Nude Magique Cushion Foundation 768x1024 - Mijn beauty routine op dit moment

Maybelline SuperStay 14H One Stip Lipstick & Color Sensation Lipstick Pink Pearl

De kleur van de SuperStay Lipstick vond ik wel een uitdaging. Ik ga meestal voor rood-roze tinten, maar hoe leuk is het om eens uit je comfort zone te stappen en blij verrast te worden! De kleur vind ik fantastisch maar ik merk wel dat de lipstick erg droog is en dat vind ik niet prettig aanvoelen.

De Pink Pearl lipstick daarentegen vind ik heel prettig. De kleur is heel subtiel met een glansje en voelt prettig aan op mijn lippen.

Lipsticks 1024x1024 - Mijn beauty routine op dit moment

Mijn beauty looks

Mijzelf op zo’n manier te laten fotograferen is wel een beetje buiten mijn comfort zone, but I did it. Ik vond het ook erg leuk om te doen.

Beauty look 2 1024x495 - Mijn beauty routine op dit moment

Beauty look 1: Rimmel Stay Matte Pressed Powder – 001 Transparent / L’Oréal Mega Volume Miss Manga Punky Mascara – Black / Maybelline SuperStay 14H One Step Lipstick – 720 Lasting Chestnut

Beauty look 2 1 1024x579 - Mijn beauty routine op dit moment

Beauty look 2: L’Oréal Mega Volume Miss Manga Punky Mascara – Black / L’Oréal Nude Magique Cushion Dewy Glow Foundation – 04 Rose Vanille / Maybelline Color Sensational Lipstick – 108 Pink Pearl

Zoals je hierboven al kon lezen, ben ik het meest enthousiast over de producten in look 2. Het past het meest bij mijn naturelle look, al vond ik het wel heel leuk om eens een hele andere lipstick kleur (chestnut) te proberen!

Waar koop jij meestal make up artikelen?

 

Dit artikel is tot stand gekomen d.m.v. een samenwerking. Meer informatie hierover vind je in mijn disclaimer.

11 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: