Posters van Posterstore als wanddecoratie op onze thuiswerkplek
Interieur

Mijn 7 favoriete interieur items

Interieurstyling is een van mijn hobby’s, naast het schrijven van mijn boek en dit blog. Toen we vorig jaar klaar waren met verbouwen, kon het stylen van de woonkamer en de keuken beginnen. Van tevoren had ik al een moodboard gemaakt en struinde ik online winkels af. De pakketbezorger had het er maar druk mee :). Maar wat een feest was het om alle pakjes uit te pakken en de spullen een mooie plek te geven. Maar wat zijn mijn 7 favorieten interieur items? Ik deel ze vandaag met jullie.

Dit zijn mijn 7 favoriete interieur items

Vazen

Vazen hebben een prominente plek in ons huis. Ik heb een aantal mooie exemplaren in mijn verzameling zoals vazen van Bohemia kristal uit Tsjechië. Onderstaand vaasje met de roos kreeg ik van mijn man en het citroenvaasje heb ik in een interieurwinkel op Texel gekocht. Ik hou ervan om te mixen met verschillende vazen in huis. En ik trakteer mijzelf ook altijd op verse bloemen. Pioenrozen, rozen, gerbera’s sieren vaak de woonkamer.

Fidrio vaas - Mijn 7 favoriete interieur items

Citroen vaas - Mijn 7 favoriete interieur items

Geurkaarsen

Geuren bepalen vaak de sfeer in huis. Ik ben sowieso een parfum liefhebber. Mijn geurkaars collectie bestaat met name uit de geurbrander van Lampe Berger, die bijna elke avond brand. Ik heb een aantal flessen met verschillende geuren om af te wisselen. Het voordeel van deze geurbrander is dat het ook de lucht zuivert. Naast de geurbrander brand ik regelmatig een heerlijke geurkaars, zoals van Plantes de Parfums of tijdens de wintermaanden de ‘peperkoek’ geurkaars van ZaraHome.

Plantes Parfums geurkaars - Mijn 7 favoriete interieur items

Geurbrander Lampe Berger - Mijn 7 favoriete interieur items

Plaids

Naast de vazen en de geurkaarsen is een van mijn 7 favoriete interieur items de plaids. Ik ben best een koukleum (ja, ook zomers!) en dan is het heerlijk om een plaid om te slaan. De gele-grijze plaid kocht ik bij Stek! op Texel en de blauw-witte is van Loods5.

Plaid Madame Stolz - Mijn 7 favoriete interieur items

Plaid - Mijn 7 favoriete interieur items

Droogbloemen

Toen droogbloemen in de mode raakten, bleef ik ze maar kopen haha. Ik heb een aantal mooie boeketjes. Ook heb ik een bos rozen zelf gedroogd en dit is best goed gelukt al zeg ik het zelf. Ik vind droogbloemen heel sfeervol in een interieur. Het geeft een ‘vintage bohemien’ sfeertje en je doet er lekker lang mee!

Droogbloemen - Mijn 7 favoriete interieur items

droogbloemen - Mijn 7 favoriete interieur items

Stoelen

Onze meest recente interieur aankoop zijn onderstaande stoelen. Hiervoor hadden we zes hoge stoelen en die namen best veel ruimte in beslag, ook al is de tafel meer dan twee meter lang. Ik vond de stoelen een obstakel worden en toen de woonwinkels weer hun deuren openden, togen we naar de woonboulevard om inspiratie op te doen. Bij de eerste winkel was het al raak! Voor de vorm bezochten we nog een woonwinkel, maar deze stoelen bleven favoriet. Ze zitten heel comfortabel en ik vind de mix van het boucle materiaal met de leren zitten en de pootjes erg mooi en stijlvol.

Een andere stoel die onze woonkamer siert is de loungestoel die je momenteel veel ziet. De stoel zit heerlijk en is ook inklapbaar.

Eetkamerstoel June Xoon - Mijn 7 favoriete interieur items

Loungestoel - Mijn 7 favoriete interieur items

Kussens

Tja, kussens zijn mijn all time favorites! Het is ook een makkelijk (budget) accessoire om eens in de zoveel tijd je interieur een beetje te veranderen. Ik koop mijn kussens overal. Van H&M, Loods5, Blokker en nu heb ik mijn oog laten vallen op dit kussen van Sissy Boy

Woonkamer styling - Mijn 7 favoriete interieur items

kussens met bloemmotief - Mijn 7 favoriete interieur items

Boeken

Ik ben een fervent lezer en vind je genoeg boeken in ons huis. Ik vind het leuk om de boeken ook te stylen, zoals op onderstaande foto. Boeken zijn een goed stijlobject, of ze nu nieuw zijn of je vindt een prachtexemplaar op een brocante, het geeft net dat extra sfeer in een interieur.

Woonkamer decoratie op krukje - Mijn 7 favoriete interieur items

Wat is jouw favoriete interieur item?

10 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: