Genieten van onze zomerse tuin
Lifestyle

Mijn 5 zomerse favorieten van dit moment

Wat is het toch heerlijk zomers weer, vinden jullie ook niet? We hebben er lang op moeten wachten, maar gelukkig is het dan zover. De laatste tijd heb ik mijn kledingkast grondig doorgespit, mede omdat we ook een nieuwe kledingkast kochten en ik echt keuzes moest maken. Alleen maar goed, want er hingen kledingstukken in de kast die ik of niet meer paste of niet meer leuk vond, dus die gaan weg naar een goed doel. Maar wat zijn mijn 5 zomerse favorieten van dit moment? Ik deel ze in dit blog. Lees je mee?

5 zomerse favorieten

Espadrilles

Wanneer de temperaturen het toelaten, draag ik graag espadrilles. Deze geven een instant zomergevoel. Ik draag de espadrilles met een sleehakje, zoals op onderstaande foto, maar ik heb ook espadrilles met een platte zool.  Toen we in Spanje op vakantie gingen, kocht ik ze altijd op de markt in drie kleuren, zodat ik af en toe kon wisselen.

Espadrilles - Mijn 5 zomerse favorieten van dit moment

Parfum Sun by Jil Sander

Dit parfum draag ik al jaren, alleen tijdens de zomermaanden. Elk jaar komt er ook een variant uit op de parfum van Sun en tot nu toe heb ik ze bijna allemaal verzameld. De geur brengt mij even naar een zomerse dag op het strand of een op zonnig terras, het gevoel van vrij zijn en een lange zomer voor de boeg hebben…

Sun Jil Sander - Mijn 5 zomerse favorieten van dit moment

De witte (linnen) blouse

Een van mijn 5 zomerse favorieten van dit moment is toch echt wel de witte (linnen)  blouse. Ik heb er wel zeven (!) in mijn kledingkast hangen. Wel verschillende modellen hoor! Een witte blouse is zo makkelijk te stylen. Ik draag het vaak met een pantalon, of als het echt zomers is, boven een short met de espadrilles of sneakers, naar gelang wat voor activiteit ik ga doen. Ben je op zoek naar meer styling tips? Check dan mijn  blog: hoe draag je de witte blouse? 3 Tips!

Witte zomerblouse - Mijn 5 zomerse favorieten van dit moment

Zonnebril

Een zonnebril kan zeker niet ontbreken in mijn 5 zomerse favorieten van dit moment lijstje. Ik heb ook altijd een zonnebril in mijn tas. Ik draag vrij weinig accessoires maar een zonnebril en een horloge zul je bij mij altijd wel zien.

Zonnebril - Mijn 5 zomerse favorieten van dit moment

Rieten tas

Ja, ik ben een groot fan van tassen, al heb ik mijn verzameling van de laatste paar jaren enorm uitgedund. Vorig jaar vond ik het welletjes en heb ik er een aantal verkocht. Ik heb namelijk een grote liefde voor Longchamp tassen en die draag ik constant. Maar als het zomer is, vind ik het leuk om af te wisselen met een rieten tas. Het geeft meteen een leuk zomers tintje aan je outfit.

Rieten tas - Mijn 5 zomerse favorieten van dit moment

Wat is jouw zomerse favoriet van dit moment?

 

6 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: