Flatlay - Mijn 10 best gelezen artikelen van 2020
Boeken & Schrijven

Mijn 10 best gelezen artikelen van 2020

Ik vind het altijd leuk, om in december in Google Analytics te duiken en te zien welke artikelen dit jaar favoriet waren bij mijn lezers. Ik kan hier ook veel uit leren om mijn blog te verbeteren en mijn lezers te inspireren. Vandaag deel ik mijn 10 best gelezen artikelen van 2020.

Van 10 naar 1

10. 8 Pleinen in Parijs die je gezien moet hebben

De Stad van het Liefde is beroemd om haar prachtige architectuur, maar wat zijn de pleinen in Parijs die je gezien moet hebben? Ik heb er acht verzameld. Van klassiek tot geheime plekjes.

9. Beauty Review | Le Rouje de Paris – de lipsticklijn van Parisienne Jeanne Damas

Op dit blog schrijf ik regelmatig over de Parisienne stijl. Een stijl die mij inspireert omdat het vooral gaat om het principe “less is more.” Een van de Parisiennes die mij enorm inspireert is Jeanne Damas. Ze had al een modelabel “Rouje” en daar is nu een lipsticklijn aan toegevoegd, “le Rouje de Paris.” Toen de lijn werd gelanceerd, heb ik een lipstick besteld. Voor de kerst kwam het pakje uit Parijs en vandaag deel ik mijn beauty review.

8. 15 selfcare tips voor een gezonde levensstijl

In tijden van drukte is het ontzettend belangrijk om goed voor jezelf en je lichaam te zorgen. Eerlijk gezegd was ik hier nooit zoveel mee bezig, totdat ik merkte, dat ik wel teveel hooi op mijn vork nam en besefte dat ik het roer om moest gooien. Ik las over mediteren en daarbij behorende onderwerpen voor het dagelijks leven. Vandaag deel ik 15 selfcare tips voor een gezonde levensstijl.

Le Rouje de Paris Lamia lipstick e1544783069147 - Mijn 10 best gelezen artikelen van 2020

7. De karakteristieke Haussmann gebouwen van Parijs

Brede boulevards, geflankeerd door bomen en statige gebouwen met smeedijzeren balkons. Dit zijn de karakteristieke Haussmann gebouwen van Parijs die ik regelmatig fotografeer als ik door de straten van Parijs slenter. De gebouwen hebben altijd mijn interesse gehad, omdat ze zoveel grandeur uitstralen. Maar wat is het verhaal achter deze gebouwen?

6. Over mij

Leuk om te lezen dat jullie het ‘over mij’ artikel ook graag lezen!

5. Mademoiselle Vintage Shop in Nice

Toen ik een keer in Nice op vakantie was, ontdekte ik een vintage winkel in de 41 Rue de France, in de buurt van Hotel Negresco, genaamd “Mademoiselle Vintage Shop”. In dit blog vertel ik je er meer over en laat ik mooie vintage stukken zien.

4. Boek review | Style your Life door Lonneke Nooteboom

Een van mijn verzamelingen bestaat uit stylingboeken. Ik vind ze altijd mooi vormgegeven en inspirend om te lezen. Maar toch is er één boek dat er bovenuit steekt en dat is ‘Style your life’ van Lonneke Nooteboom. Vandaag deel ik mijn review over dit boek, dat inmiddels een bestseller is!

3. Parisian chic | 10 eenvoudige tips voor een Parijse stijl

De Parijse stijl inspireert vele van ons en er zijn al talloze boeken en artikelen geschreven over hoe je te kleden als een Parisienne. Vandaag deel ik 10 eenvoudige tips voor een Parijse stijl.

Sezane Paris - Mijn 10 best gelezen artikelen van 2020

2. From Paris with Love: Sezane een inspirerend Parijs modemerk

Als je de mode wereld van de Parisienne wilt ontdekken, dan is het Franse merk Sezane hier een grote inspiratiebron voor. Niet alleen de kleding is mooi, maar ook de website is een liefdesverklaring aan de Parisienne.

En nummer 1 is:

Hoe draag je een baret? 7 Tips!

Dit artikel stond vorig jaar ook al op nummer 1. Ik vind het leuk om te zien dat men geïnteresseerd is in het dragen van een baret en mijn tips hiervoor graag lezen. De rest van mijn mode artikelen worden minder gelezen merk ik aan de cijfers.

Dus nu heb ik twee vragen aan jullie!

Wat vinden jullie van mijn 5 favorieten van de week rubriek? En wat zou je meer willen zien op mijn blog?

Ik ben benieuwd!

10 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: