Mijn 10 best gelezen artikelen van 2019

Flatlay 640x435 - Mijn 10 best gelezen artikelen van 2019

Mijn 10 best gelezen artikelen van 2019

Ik vind het altijd leuk, om in december in Google Analytics te duiken en te zien welke artikelen dit jaar favoriet waren bij mijn lezers. Ik kan hier ook veel uit leren om mijn blog te verbeteren en mijn lezers te inspireren. Vandaag deel ik mijn 10 best gelezen artikelen van 2019.

Van 10 naar 1

10. Mademoiselle Vintage Shop in Nice
Toen ik een keer in Nice op vakantie was, ontdekte ik een vintage winkel in de 41 Rue de France, in de buurt van Hotel Negresco, genaamd “Mademoiselle Vintage Shop”. In dit blog vertel ik je er meer over en laat ik mooie vintage stukken zien.

9. Winter in Parijs | Dag 2
Vandaag begint de dag op de heuvel van Parijs, Montmartre. Ik hou van deze schilderachtige wijk. Omdat we altijd de trappen naar de Sacre-Coeur lopen, kijk ik op de plattegrond en plan een andere route in, die begint bij Rue des Abbesses, richting Rue Lepic en Rue de l’Abreuvoir. Het is een prachtige wandeling en het is zo rustig dat je bijna niet het idee hebt, dat we middenin Parijs lopen.

8. 9 Feitjes over Paris Fashion Week
Oktober, 2008. Paris Fashion Week was in volle gang. Mijn man en ik arriveerden vrijdagochtend in Parijs en de show startte om 11.00 uur in de Carrousel du Louvre. Een grote happening. Het was een droom dat ik daar kon zijn. Dat ik dit met mijn eigen ogen kon zien. Het is iets dat ik nooit zal vergeten.

7. Ik zit in dubio: Engels blijven bloggen of toch overstappen naar Nederlands?
De vaste lezers van dit blog zullen nu wel denken: “Hey! Ze schrijft in het Nederlands. Dat klopt! Ik zit in dubio: Engels blijven bloggen of toch overstappen naar Nederlands? Ik vind het een lastige beslissing. En dit is al weken zo! In dit artikel zal ik de voors en tegens van Engels en Nederlands bloggen naast elkaar leggen.

6. Over mij 
Spreekt voor zichzelf 🙂

5. Beauty review | Lancaster Invisible Compact Cream SPF50 Zonbescherming
Al jaren ben ik groot fan van de Lancaster zonnebrand producten. Omdat ik een gevoelige lichte huid heb, moet ik zorgen dat ik altijd goed ingesmeerd ben om niet te verbranden. De laatste paar jaar ben ik hier heel serieus mee bezig. Omdat ik overdag niet met een vettig gezicht wil rondlopen van de zonnbrand crème, kocht ik de Lancaster Invisible Compact Cream SPF50 zonbescherming om te testen of het echt iets voor mij zou zijn. Lees hier mijn beauty review.

4. Tips voor een dagje uit naar Antwerpen
Ik hou erg van reizen, maar soms wil je niet te ver reizen om toch dat heerlijke vakantiegevoel te ervaren. Antwerpen ligt niet ver bij ons vandaan en daardoor een perfecte bestemming om er echt even uit te zijn. Wat me aantrekt in deze stad is de architectuur, de schilderachtige straatjes, pleinen en lange lanen.  In dit artikel deel ik mijn tips voor een dagje uit naar Antwerpen.

3. Wat te doen in Parijs als het regent
Als je een ticket naar Parijs koopt, hoop je altijd op zonnig weer, zodat je heerlijk kunt wandelen en op terrasjes kunt zitten. Maar wat te doen in Parijs als het regent? Ik geef je een paar tips!

2. From Paris with love: Sezane, een inspirerend Parijs modemerk
Als je de mode wereld van de Parisienne wilt ontdekken, dan is het Franse merk Sezane hier een grote inspiratiebron voor. Niet alleen de kleding is mooi, maar ook de website is een liefdesverklaring aan de Parisienne.

1. Hoe draag je een baret? 7 Tips!
Jarenlang heb ik niet graag iets op mijn hoofd gedragen tijdens de koude wintermaanden. Een muts vond ik nooit leuk staan, dus heel af en toe trok ik mijn capuchon over mijn hoofd als het te koud werd of het regende. Maar sinds ik een baret heb aangeschaft, ben ik om. Maar hoe draag je een baret? Ik geef 7 tips!

2019 versus 2018

In totaal mocht ik 23.574 bezoekers ontvangen op mijn blog, toch 5459 meer dan het jaar ervoor. Ik merk toch weer dat de mode artikelen veel minder worden gelezen. Dat was vorig jaar ook het geval. Ik vind het leuk om over mode en lifestyle te schrijven en deze op mijn eigen manier te interpreteren. Ook mijn artikelen over schrijven vind ik ergens onderaan terug. Ik ga er nog eens goed over nadenken…

Welk artikel uit deze top 10 vond jij het leukst om te lezen?

 

Gerelateerde artikelen

12 reacties

 1. Ik vind posts over schrijven vaak het leukst om te lezen, maar ook je persoonlijke blogs over reizen naar Parijs (en andere plaatsen). Qua verhalen delen denk ik dat je echt moet kiezen voor wat jij leuk vind en wat bij jou past. Doe ik ook, ik kijk eigenlijk zo min mogelijk naar de statistieken en doe gewoon maar wat 😉
  Mirjam recently posted…Schrijfsel #22 Oud & NieuwMy Profile

  1. Ja, je hebt helemaal gelijk, dat is ook het beste, maar ik ben dan altijd zo benieuwd wat men graag leest. In elk geval heb ik nu een idee en kijk of ik er iets mee doe of niet. Plezier in het bloggen en schrijven is het allerbelangrijkste.

 2. Wat een leuk overzicht. Zeker omdat ik je nog niet zo lang volg. Veel artikelen ken ik dus nog niet. Ik ga zeker even kijken naar het artikel over Antwerpen. Ik vind dat altijd een heel leuke stad, maar ik ‘ken’ de stad verder nog niet zo goed. Over het algemeen vind ik je artikelen over Parijs altijd het allerleukst.
  bychristiana recently posted…Zó hebben wij ons huis puppy-proof gemaaktMy Profile

 3. Fijn overzicht! Ik geef toe dat ik heel weinig bij je kom lezen, maar daar komt verandering in. Ik zal proberen meer blogs te bezoeken komend jaar, want dat heb ik helaas wat verwaarloosd (wegens tijdsgebrek)

 4. Wat een mooi overzicht! Je hebt heel wat mooie en inspirerende artikelen op je blog gedeeld in het afgelopen jaar. Je artikel over tips voor het dragen van een baret ga ik snel even teruglezen. Ik ben ook niet echt een mutsenmeisje en zou dan ook wat vaker baretten willen dragen.
  Enne, ik vind je artikelen over schrijven en mode juist leuk om te lezen. Gewoon blijven schrijven over waar jij het meeste plezier aan beleeft. Dat is het allerbelangrijkste 🙂
  Romy recently posted…Mijn ondernemersverhaal | Waarom ben ik gaan ondernemen?My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.