La Vie Parisienne
La Vie Parisienne

La Vie Parisienne | Weekend Outfit #4

La Vie Parisienne in een weekend outfit.  In dit artikel geef ik een kijkje in het leven van een Parisienne tijdens het weekend door middel van een outfit.

Parijs, zaterdagochtend

De lucht is een beetje bewolkt als ik de gordijnen opentrek en het raam op een kiertje zet. Frisse lucht. Het is stil. Mijn raam kijkt uit op een binnenplaatsje van het appartement waar men bankjes heeft neergezet naast bakken hortensia’s die al beginnen te verkleuren. Een idyllisch plaatje.

Ik open mijn kledingkast en zie de fleurige, bloemige jurkjes en bloesjes mij vriendelijk toelachen. De temperatuur komt niet verder dan de 16 graden momenteel.  Het is tijd voor kledingwissel in mijn kast, besluit ik.

Op de hoek van de straat is een kiosk waar ik de Vogue koop en in een café een cafe au lait bestel om eerst inspiratie op te doen. Mooie kleuren heeft het nieuwe modeseizoen. Ik kan mij er helemaal in vinden. De cafe au lait is op, tijd om te gaan shoppen! De metro brengt me naar het centrum van Parijs.

En ik kom met drie tassen terug…

Herfst outfit inspiratie

Herfst outfit - La Vie Parisienne | Weekend Outfit #4
Mantel, sjaal en pantalon: H&M
Herfst accessoires - La Vie Parisienne | Weekend Outfit #4
Tas: Liu Jo, alpino en boots: H&M

Ben jij al op zoek naar een winterjas?

14 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: