La Vie Parisienne
La Vie Parisienne

La vie Parisienne | Weekend Outfit #3

 

La Vie Parisienne in een weekend outfit.  In dit artikel geef ik een kijkje in het leven van een Parisienne tijdens het weekend.

Een zomerse zaterdag in Parijs

Parisian Summer - La vie Parisienne | Weekend Outfit #3

Witte blouse: H&M / Wijde pantalon: Mango / Zonnebril: Michael Kors / Espadrilles: Toni Pons / Jute tas: Mango

Zomer in Parijs vraagt om een los vallende maar toch stylish outfit als je door de Parijse straten flaneert. De zon staat hoog aan de hemel, de terrasjes van de Parijse café’s zitten vol. Op de tafeltjes staan heerlijke koele drankjes. Er wordt druk gepraat en vrolijk gelachen. Ik flaneer voorbij. Ik heb andere plannen. Mijn wandeling gaat richting de Seine waar ik de trap naar beneden loop om langs de kade te lopen. Daar, onder de bomen, vind ik een heerlijke plek om de komende uren te spenderen.

Er is genoeg te zien en te doen. Rondvaartboten, slenterende stelletjes, mensen die genieten van het uitzicht of, net als ik, een boek lezen die ik net bij Shakespeare & Co, de beroemde boekwinkel heb gekocht. Villa America door Liza Klausmann.

De uren glijden voorbij, zo ook de pagina’s die ik vorder in het boek.

I could spend my whole life watching the Seine flow by. It is a poem of Paris – Blaise Cendrars

6 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: