La Vie Parisienne
La Vie Parisienne

La vie Parisienne | Shoppen voor de kerstdagen

De Parijse straatjes zijn verlicht en her en der zie je een versierde kerstboom aan een lantaarnpaal vastgezet. Het is heerlijk om door een verlicht Parijs te wandelen en de gezellige sfeer te proeven.

Kerstshoppen

De Parijzenaars zijn aan het winkelen geslagen om de outfit te scoren voor aan het diner en natuurlijk moeten er ook nog cadeautjes worden gekocht. Ja, het is druk in de stad, maar het deert niet. Ik bewonder de etalages van Galeries Lafayette en de immense kerstboom binnen in de winkel. Dit is elk jaar zo mooi, ze overtreffen zich elke keer weer. Op het plein voor het stadhuis is een gezellige kerstmarkt waar ik langs de kraampjes loop en de lekkernijen mijn zintuigen trakteren. Ik loop verder, over de brug… richting het Ile Saint Louis, waar ik bij Cafe St. Regis een warme geitenkaassalade kies. Het Ile Saint-Louis is een van mijn favoriete plekken en de straatjes hebben een dorpse sfeer. De winkeltjes zijn uniek en het is er niet zo druk. Ik geniet.

Ik loop terug via de bouquinistes en koop een paar mooie modeplaten. Een prachtig kerstcadeau toch? Ja, kerst in Parijs is heerlijk.

Winter outfit Parisienne - La vie Parisienne | Shoppen voor de kerstdagen

Sneakers: DKNY / Jurkje: Expresso / Tas: Mini Longchamp le Pliage / Lipstick: Chanel no.98 Coromandel / Baret: Barts / Sjaal: Didi

6 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: