La Vie Parisienne
La Vie Parisienne

La vie Parisienne | Een nieuw seizoen

Het is alweer een tijdje geleden dat ik een La vie Parisienne heb gedeeld. Ik beschrijf het leven van een Parisienne in dagboekvorm. September staat in het teken van een nieuw seizoen en de herfst staat voor de deur. Een nieuw seizoen, met nieuwe mogelijkheden, want de laatste keer dat ik een post deelde in ‘La vie Parisienne’ zou de stad gaan ontwaken uit een lockdown. Gelukkig ziet het Parijse leven er al een tijdje anders uit.

Een nieuw seizoen in Parijs

Drie weken geleden hadden we la rentree, het startschot van een nieuw seizoen. Een nieuw begin van het leven in Parijs dat zich gelukkig, weer in cafe’s en restaurants afspeelt en de levendigheid in de Parijse straten is wedergekeerd, al is het nog lang niet zo druk als voorheen. Ik wandel door het Jardin du Luxembourg waar mensen genieten van de zon met een goed boek. De bootjes dobberen in de grote vijver rond en de bloemen in de grote stenen potten bloeien alsof de zomer nog heel lang gaat duren. Niets is minder waar. De herfst staat voor de deur. Na de zomer is dat mijn favoriet seizoen en ik kijk erg uit naar de verkleuring van de bladeren die de Parijse straten goudgeel kleuren. Mijn appartement geurt heerlijk naar een kaars die ik aangeschaft heb en op het fornuis pruttelt een heerlijke stoofschotel.

herfst outfit Parisienne 1024x640 - La vie Parisienne | Een nieuw seizoen
Geurkaars: Rituals / Witte blouse: Bonaparte / Laarsjes: Isabel Bernard / Jeans: Bonaparte / Wollen spencer: Bonaparte

Mijn wandelingen door de stad zullen zich meer gaan uitbreiden. Frisse ochtendwandelingen, ‘s middags in het herfstzonnetje en ‘s avonds als de stad verlicht is. Ik verheug me er weer op.

Wat vind jij van deze outfit?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: