Journal de Mode
La Vie Parisienne

Journal de Mode #9

Bienvenue! Een nieuwe rubriek op mijn blog: Journal de Mode #9. Toen ik net met mijn blog startte, blogde ik regelmatig over mode. Ik hou van mode en ben altijd op zoek naar nieuwe pareltjes op dat gebied. Daarnaast vind ik het heel leuk om moodboards te maken, dus waarom niet combineren? Vandaag laat ik een ‘Winter in Paris’ outfit zien. Casual en een beetje chic door de mooie tas en de pantalon met wijde pijpen. Een outfit die je op zoveel manieren kunt stylen, zodat het helemaal jou is!

Winter in Paris outfit

Winter in Paris outfit 1024x819 - Journal de Mode #9

Wijde pantalon: Yaya / Lipstick: Chanel Rouge nr 68 / Vestje: H&M / Sneakers: Veja / Tas: le Foulonnee Longchamp / Jas: Esprit

10 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge
%d bloggers liken dit: