Journal de Mode
Lifestyle

Journal de Mode #6

Bienvenue! Een nieuwe rubriek op mijn blog: Journal de Mode #6. Toen ik net met mijn blog startte, blogde ik regelmatig over mode. Ik hou van mode en ben altijd op zoek naar nieuwe pareltjes op dat gebied. Daarnaast vind ik het heel leuk om moodboards te maken, dus waarom niet combineren?

Op mijn wensenlijstje

Boekenstandaarden heb je in verschillende soorten, maar via Instagram maakte ik kennis met Fold Furniture. Zij ontwerpen tijdloze producten van en hoog kwaliteit marmer en staal. Ik viel meteen voor de boekenstandaard, die ik van mijn man heb gekregen voor kerst samen met het boek Chanel Catwalk, maar de kaarsenstandaard staat ook zeker op mijn interieur wensenlijstje. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren staal en marmer. Zo heb je altijd het dessin wat in je interieur past!

Ik ben dol op kimono’s. Je kunt ze thuis dragen als een onderdeel van je loungewear of als je jasje als je erop uit gaat. Het merk SisselEdelbo maakt prachtige kleding en ik ben vooral fan van de kimono’s en jasjes in zoveel verschillende dessins, dat er zeker voor ieder wat wils is!

Sale wishlist 1024x640 - Journal de Mode #6

Sneakers (Veja) / Sweater (Vanilia) / Cereal Paris City Guide / Planner (Invulboekjes.nl) / Kimono (SisselEdelbo) / Boekenstandaard (Fold Furniture) /

Boek: Chanel Catwalk

Meestal draag ik sneakers van Gabor, maar laatst kwam ik dit prachtexemplaar tegen van Veja. Vooral de kleur vind ik heel mooi en ik hoop, dat als ik besluit om ze te kopen, dat ze ook heel comfortabel zitten. Iemand ervaring met dit merk?

Met deze Paris City Guide van Cereal Magazine ontsnap je van je bank even naar Parijs.

From the leading independent travel and style magazine Cereal comes Cereal City Guide: Paris: a portrait of the French capital offering a finely curated edit on what to see and do for discerning travelers and locals alike. Rich Stapleton and Rosa Park, Cereal’s founders, travel extensively for the magazine and were inspired to create a series of city guides that highlighted their favorite places to visit. Now, after building a loyal readership that counts on their unique, considered advice, they are relaunching the books with a fresh design and new content.

Deze sweater van Vanilia is zowel stijlvol als casual en is daardoor makkelijk te combineren. Een keypiece die niet mag ontbreken in de kledingkast.

Het nieuwe jaar komt er aan en is het tijd voor het opschrijven van doelen en dromen in een mooie planner. Ik ben daar deze week mee begonnen, omdat ik het dit keer echt gedocumenteerd wil hebben zodat ik er altijd aan herinnert zal worden als ik even wat meer focus nodig heb.

Gebruik jij een planner of doelen/dromen boekje?

6 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: