Journal de Mode
Lifestyle

Journal de Mode #5

Bienvenue! Een nieuwe rubriek op mijn blog: Journal de Mode #5. Toen ik net met mijn blog startte, blogde ik regelmatig over mode. Ik hou van mode en ben altijd op zoek naar nieuwe pareltjes op dat gebied. Daarnaast vind ik het heel leuk om moodboards te maken, dus waarom niet combineren? Vandaag laat ik een outfit zien voor de komende kerst. Kijk je mee?

Christmas mood

Het is bijna zover! Kerst! Ook al kunnen we het niet zo uitbundig vieren als we wellicht zouden willen, een mooie outfit maakt het wel feestelijker! Voor deze outfit heb ik items gekozen die je ook na de kerst nog zeker kunt dragen en mixen met de rest van je garderobe. Dat vind ik altijd wel een belangrijk gegeven.  Mijn outfit zal iets soortgelijks zijn. Sowieso een flared pantalon, want die zitten fijn en zijn goed te stylen.

Christmas outfit 1024x819 - Journal de Mode #5

Pantalon: Inwear / Laarsjes: Poilei Paulina / Blouse: Saint Tropez / Clutch: Valentino

 

Wat vind jij van deze outfit?

 

6 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: