Journal de Mode
Lifestyle

Journal de Mode #4

Bienvenue! Een nieuwe rubriek op mijn blog: Journal de Mode #4. Toen ik net met mijn blog startte, blogde ik regelmatig over mode. Ik hou van mode en ben altijd op zoek naar nieuwe pareltjes op dat gebied. Daarnaast vind ik het heel leuk om moodboards te maken, dus waarom niet combineren? Vandaag laat ik een heerlijke comfortabele outfit zien met een beetje interieur inspiratie. Kijk je mee?

Good vibes

Het weer is guur buiten, binnen is het lekker warm met een fijn  loungepak en een goed boek. En natuurlijk een versgezette pot thee. Ik zie mijzelf al liggen op deze mooie chaise longue! Het loungepak heb ik inmiddels aangeschaft en kan ik iedereen aanraden. De stof is heel zacht en de kleur vind ik zo prachtig voor de donkere maanden. Ik kan niet wachten tot ik het weer kan aantrekken en dat geldt ook voor de warme pantoffels! Die wil je toch nooit meer uitdoen!

Als ik meer plek had in mijn interieur, dan zou ik de bijzettafeltjes zo bestellen. Sowieso vind ik het leuk om met tafeltjes te werken in een interieur, omdat dit de ruimte speelser maakt. En het art deco effect maakt het helemaal af.

Zoals je ziet: good vibes. En die hebben we wel nodig!

1 1024x819 - Journal de Mode #4

Theepot: Bijenkorf / Loungepak, daybed en tafeltjes: La Redoute / Bonbons: Bijenkorf / Pantoffels: Ugg / Boek: Live Beautiful door Athena Calderone

 

6 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: