Journal de Mode
Lifestyle

Journal de Mode #3

Bienvenue! Een nieuwe rubriek op mijn blog: Journal de Mode #3. Toen ik net met mijn blog startte, blogde ik regelmatig over mode. Ik hou van mode en ben altijd op zoek naar nieuwe pareltjes op dat gebied. Daarnaast vind ik het heel leuk om moodboards te maken, dus waarom niet combineren? Vandaag laat ik een een mode item zien die buiten mijn comfort zone ligt. Kijk je mee?

Comfy dress outfit 1024x819 - Journal de Mode #3

Jurk: Opus / Vest: Opus / Baret: H&M / Laarsjes met sleehak: Gabor

Draag jij graag een jurk?

4 reacties

 • Daenelia

  Jurken zijn ook een ding. Ik vind ze hartstikke leuk om te zien (op een hangertje) en ik val er ook vaak voor om ze te kopen. Maar ik vind het ondingen om in huis aan te hebben en ook vaak ondingen om buiten in rond te lopen. Zit ‘t net te strak, dan kan je alleen van die kleine Geisha-pasjes maken, hobbel, hobbel. En toch … hangen er veel jurken in mijn kast.
  Lekker in de zomer, dat wel.
  Okay, die laarsjes. Daar ga ik nu naar op zoek want die zijn geweldig.

  • Darina Nykl

   Ja, dat vind ik nu ook. Op een hangertje vind ik ze geweldig maar dragen doe ik ze niet. Leuk dat je er toch voor kiest. Het is natuurlijk ook een leuk kledingstuk om mee te kunnen combineren. Misschien ga ik ooit voor de bijl…:)

 • Ilona

  Leuk weer! Ik draag bijna elke dag een jurk en heb een voorkeur voor bepaalde merken: King Louie, Margot, Tante Betsy maar soms ook van Betty Barclay (al klinkt dat als een oubollig merk). In de zomer meestal met ballerina’s of Mexico 66 (nooit andere 🙂 sneakers en nu met sneakers of ritslaarsjes. Eigenlijk zou ik het ook wel weer leuk vinden als ik weer eens een broek zou dragen maar ben zelf zo slecht in combineren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: