Journal de Mode
Lifestyle

Journal de Mode #2

Bienvenue! Een nieuwe rubriek op mijn blog: Journal de Mode #2. Toen ik net met mijn blog startte, blogde ik regelmatig over mode. Ik hou van mode en ben altijd op zoek naar nieuwe pareltjes op dat gebied. Daarnaast vind ik het heel leuk om moodboards te maken, dus waarom niet combineren? Vandaag laat ik een stoerdere look zien. Een perfecte outfit voor een dagje struinen door Parijs (of een andere stad natuurlijk!) of voor een frisse boswandeling. Kijk je mee?

Strolling through the city outfit 1024x819 - Journal de Mode #2

Coated broek: Expresso / Teddy jas: Only / Muts: Protest / Vest: Monki / Veterlaarsjes: Esprit

Wat draag jij het liefste als je door de stad gaat wandelen?

 

8 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: