Journal de Mode
Lifestyle

Journal de Mode #14

Bienvenue! Een nieuwe rubriek op mijn blog: Journal de Mode #14. Toen ik net met mijn blog startte, blogde ik regelmatig over mode. Ik hou van mode en ben altijd op zoek naar nieuwe pareltjes op dat gebied. Daarnaast vind ik het heel leuk om moodboards te maken, dus waarom niet combineren?

Khaki Love

Vandaag speelt khaki een prominente rol in mijn mode moodboard. Khaki vind ik een hele mooie kleur die ook makkelijk te combineren is met andere kleuren. Ik heb gekozen voor een wijde jeans, een blouse, fijne ballerina’s, een tussenjas voor de nu nog frisse ochtenden en avonden en mijn all time favorite Longchamp tas in dezelfde kleurschakering.

Khaki kun je combineren met beige, maar ook met grijze of bruine tinten. Als je een hele bijzondere look wilt creeeren, kun je khaki combineren met felle kleuren, zoals rood, roze, oranje. Persoonlijk is dat voor mij te fel en kies ik zelf graag voor roomwit, wit, donkerblauw of een tint donkerder groen zoals in onderstaand blousje goed te zien is.

Al met al een look die je makkelijk heel casual of heel netjes kunt dragen.

Khaki love outfit 1024x819 - Journal de Mode #14

Jeans: Esprit / Blouse: Scotch&Soda /Jasje: Esprit / Ballerina’s: Unina / Tas: Longchamp

 

Heb jij khaki in je kledingkast hangen?

10 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: