Journal de Mode
Lifestyle

Journal de Mode #13

Bienvenue! Een nieuwe rubriek op mijn blog: Journal de Mode #13. Toen ik net met mijn blog startte, blogde ik regelmatig over mode. Ik hou van mode en ben altijd op zoek naar nieuwe pareltjes op dat gebied. Daarnaast vind ik het heel leuk om moodboards te maken, dus waarom niet combineren?

Vandaag laat ik een paar trenchcoats zien. We hebben al een paar dagen kunnen genieten van prachtig lenteweer en ik hoop dat we binnenkort de winterjas echt kunnen opruimen. De trenchcoat is een klassieker onder de jassen en je kunt deze op talloze manieren stylen. Lang geleden heb ik een artikel geschreven, een ode aan de trenchcoat, over de geschiedenis van deze jas en hoe je deze kunt stylen. Ik laat je een paar mooie exemplaren zien.

8 trenchcoats

Trenchcoat inspiratie 1024x640 - Journal de Mode #13

 

Lange zandkleurige trenchcoat: Trendyol
Korte beige trenchcoat: la Redoute
Saliegroene trenchcoat: s’Oliver
Donkerblauwe trenchcoat: Vero Moda
Lilia trenchcoat: Hobbs
Rode trenchcoat: Khujo
Beige trenchcoat: CacheCache
Lange petrol trenchcoat: Object

Draag jij graag een trenchcoat?

6 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: