Journal de Mode
Lifestyle

Journal de Mode #11

Bienvenue! Een nieuwe rubriek op mijn blog: Journal de Mode #10. Toen ik net met mijn blog startte, blogde ik regelmatig over mode. Ik hou van mode en ben altijd op zoek naar nieuwe pareltjes op dat gebied. Daarnaast vind ik het heel leuk om moodboards te maken, dus waarom niet combineren?

Een sportieve maar chique outfit

Sporty chic outfit 1024x819 - Journal de Mode #11

 

Pantalon: s’Oliver / Blouse: la Redoute / Schoen: All Stars / Tas: Karl Lagerfeld / Dagcreme: l’Occitane

Wat vind jij van deze outfit?

6 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: