Journal de Mode
Lifestyle

Journal de Mode #10

Bienvenue! Een nieuwe rubriek op mijn blog: Journal de Mode #10. Toen ik net met mijn blog startte, blogde ik regelmatig over mode. Ik hou van mode en ben altijd op zoek naar nieuwe pareltjes op dat gebied. Daarnaast vind ik het heel leuk om moodboards te maken, dus waarom niet combineren?

Flaneren aan de Franse Riviera

French Riviera outfit 1 1024x819 - Journal de Mode #10

Pantalon: Esprit / Parfum: Croisette d’Azur van Mango / IJsblauw jasje: s’Oliver / Sneakers: Veja / Zonnebril: Chloe / Tas: Longchamp le Pliage /Boek: Meet me in Monaco -Hazel Gaynor & Heather Webb

Wat vind jij van deze outfit?

6 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: