Parijs, interieur en lifestyle

Journal de Mode #1

Journal de Mode #1

Bienvenue! Een nieuwe rubriek op mijn blog: Journal de Mode #1. Toen ik net met mijn blog startte, blogde ik regelmatig over mode. Ik hou van mode en ben altijd op zoek naar nieuwe pareltjes op dat gebied. Daarnaast vind ik het heel leuk om moodboards te maken, dus waarom niet combineren? Kijk je mee?

Mode inspiratie

Parisian fall outfit 1024x640 - Journal de Mode #1

Blouse: s’Oliver / Flared jeans: Bonprix / Leren shopper: Kurt Geiger / Chelsea boots: Tamaris / Parfum: Mon Paris YSL

Wat vind jij van deze outfit?6 thoughts on “Journal de Mode #1”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: