Interieur inspiratie - Interieurstyling inspiratie #4
Interieur

Interieurstyling inspiratie #4

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat ik  Door het vele verbouwen in ons huis, heb ik ontdekt dat ik het heel leuk vindt om bezig te zijn met interieurstyling en alles wat daarmee te maken heeft. En deze nieuwe hobby wil ik graag met jullie delen in de rubriek Interieurstyling inspiratie #4  waar ik foto’s deel uit mijn eigen interieur, waar ik heel veel inspiratie uit haal, maar ook van interieur items die ik op het internet tegenkom. Lees je mee?

Interieur items die op mijn wensenlijstje staan

Interieur inspiratie nieuw seizoen 1024x640 - Interieurstyling inspiratie #4

Plaid: House Doctor / Fotolijstje: ZaraHome / Vaas: Bloomingville / Houten dienblad: House Doctor / Marmeren schaal: HMHome

Een nieuwe seizoen

Nu de zomer wel ten einde is, vind ik het leuk om het interieur weer een beetje te veranderen. Ik ging op zoek naar inspiratie op het internet en vond deze leuke interieur items. Vooral de stol met de gouden vlinder is een echte eye catcher al zeg ik  het zelf, maar ik ben ook verliefd op de kaarsenstandaard. Hoe leuk! Waar ik echt voor ga sparen is de de zwarte box van Riviera Maison. Deze kun je gebruiken als opbergbox, maar ook als display item, voor mooie items. Schelpen, droogbloemen, een boek of andere items die je uitgelicht wilt hebben. En zo kun je deze ook weer van tijd tot tijd veranderen. Om nog meer interieur inspiratie te krijgen, vind ik het altijd leuk om door een interieur boek te bladeren, bijvoorbeeld Live Beautiful van Athena Calderone.

 

Interieur inspiratie herfst 1024x640 - Interieurstyling inspiratie #4

Stolp met gouden vlinder: J-Line / Notitieboek: ZaraHome / Boek: Live beautiful – Athena Calderone / Kaarsenstaandaard: ZaraHome / Lijst met verwisselbare decoratie: MaisonduMonde

Interieur styling inspiratie 1024x640 - Interieurstyling inspiratie #4

Zwarte box: Riviera Maison / Kussen: HMHome

Over mijn stijl

Over het algemeen heb ik een hele rustige interieurstijl, maar ik vind het leuk om met contrasten te spelen. Mijn interieurstijl kun je het beste omschrijven als landelijk met een tikje Scandinavisch en brocante. Ik wil  me niet vastpinnen in een stijl, omdat ik dat al snel saai vind worden. Door middel van accessoires speel ik met deze stijlen en verwissel ik deze met de seizoenen. De zomerse kussens op de bank, ga ik vervangen voor nieuwe, die meer bij herfst-en winter seizoen passen. Ook komen er meer geurkaarsen en haal ik de plaids weer tevoorschijn. Ja, ik hou van de zomer, maar verheug me ook wel op het komende seizoen met de gezelligheid die het met zich meebrengt.

Welk interieur item vind jij het leukst?

6 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: