Interieurstyling inspiratie #3
Interieur

Interieurstyling inspiratie #3

Interieur ideeen uit mijn eigen interieur

Buitenkleed - Interieurstyling inspiratie #3

Vorig jaar kochten we voor het eerst een buiten vloerkleed maar die was niet van zulke goede kwaliteit en hebben we helaas weg moeten doen. Maar we waren wel heel enthousiast over de sfeer dat zo’n kleed aan de tuin geeft. Dit blauwe kleed vonden we bij Volero. De kwaliteit is echt heel goed en het lijkt net of we een tweede zitkamer hebben. Het kussentje en het kleedje over de stoel vond ik bij de Zeeman.

Decoratieve ladder tuin - Interieurstyling inspiratie #3

Deze leuke ladder vonden we bij een winkeltje in de Graanbuurt in Giessenburg, Jaimy’s Styling. Het geeft een leuke sfeertje aan de tuin. Sowieso vind ik dit hoekje in de tuin het allerleukste.

Rotan broodmand - Interieurstyling inspiratie #3

Ik wilde graag een leuke broodbox voor in de keuken, maar wel een bijzonder exemplaar die ik, na vele zoekpogingen, op de site van Riviera Maison vond. Je ziet het niet heel goed op deze foto, maar de broodbox is in een vorm van een boterham en van rotan, een van mijn favoriete interieur materialen.

Hoe style je je nachtkasje - Interieurstyling inspiratie #3

De aankleding van mijn nachtkastje was niet heel bijzonder tot een paar weken geleden. Ik vond een paar boeken, dit leuke vaasje met droogbloemen en mijn favoriete Rituals producten van dit moment: de pillow mist en het handmasker uit de collectie ‘The Rituals of Jing.’ Ik ben vooral heel enthousiast over de pillow mist dat geurt naar sacred wood en lavendel. De geur zorgt ervoor  dat je sneller in slaap valt (en dat lukt mij bij echt!).

Plant in de badkamer - Interieurstyling inspiratie #3

Keer op keer kocht ik echte planten voor in de badkamer die volgens vele plantensites tegen vochtige ruimten konden. Behalve bij ons lijkt het wel. Toen ik na de vierde keer de dode planten uit badkamer verwijderde, vond ik het tijd voor iets anders. Tijdens de verbouwing had ik veel decoratie spullen op zolder gezet, zo ook deze nep orchidee die nu staat te shinen in de badkamer. Van deze plant zullen we tenminste een hele tijd plezier hebben.

Rotan poef 1024x768 - Interieurstyling inspiratie #3

De rotan poef van Ikea stond al heel lang op mijn verlanglijstje en een paar weken geleden werd deze dan eindelijk bezorgd. Het turquoise ronde kussentje vond ik bij Intratuin en kon ik echt niet laten liggen. Deze is ook verkrijgbaar in het roze en grijs.

Wat vind jij het mooiste interieur idee uit dit blog?

 

8 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: